Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler ile parlayan Naz Çağla Irmak, yine bir atv dizisiyle geri dönüyor!

Kırgın Çiçekler ile parlayan Naz Çağla Irmak, yine bir atv dizisiyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015-2016 yıllarında yayınlanan Kırgın Çiçekler isimli dizide canlandırdığı Kader karakteri ile Naz Çağla Irmak hala birçok izleyicinin hafızasında yer alıyor… Oyuncu yeniden atv ekranına Hakim dizisiyle dönecek.

Önemli genç yetenekleri bir araya getiren ve onların popüler olmasını sağlayan Kırgın Çiçekler, sektörün önemli projelerinden birisi olarak anılıyor. Kader karakterinde de iyi bir çıkış yakalayan Naz Çağla Irmak, fırsatı iyi değerlendiren ve kariyerine iyi başlayan isimlerden birisi olmuştu.

Kırgın Çiçekler ile parlayan Naz Çağla Irmak, yine bir atv dizisiyle geri dönüyor! 8

Naz Çağla Irmak, Çakallarla Dans 5 isimli sinema filminde yer alarak tecrübelerini artırırken, son dönemde ise Demir Kadın Neslican isimli yapımda da Neslican Tay’ın hayat hikayesi için kamera karşısına geçti. Oyuncu, üç kez kanseri yenen ve herkese yaşama azmi veren genç kadının hayat hikayesinde de başarılı bir iş çıkardı.

En son TRT1 ekranında yayınlanan Tövbeler Olsun isimli dizide izlediğimiz oyuncu, yeniden atv ekranında ve yeniden dizi setlerinde yer alacak. Fatih Berk Şahin ve Eslem Akar gibi yeni projenin genç oyuncularından birisi olan Naz Çağla Irmak, Ceren isimli karakteri canlandıracak.

Ozan olarak izleyeceğimiz Fatih Berk Şahin ile Naz Çağla Irmak, Hakim isimli yeni atv dizisinde partner olacak.

Naz Çağla Irmak, 7 yıl aradan sonra yeniden atv ekranına bu sefer belirli bir tecrübeye ve kariyere sahip bir oyuncu olarak geri dönüş olacak.

Kırgın Çiçekler ile parlayan Naz Çağla Irmak, yine bir atv dizisiyle geri dönüyor! 9

Genç oyuncu ayrıca son dönemde Deniz Can Aktaş ile birlikte Romeo ve Jüliet isimli tiyatro oyununda da yer alarak, sahne tecrübesini artırdı.