Ana sayfa Sosyal Medya Naz Çağla Irmak yeni imajını çok beğeniyor ama yine değişmek zorunda!

Naz Çağla Irmak yeni imajını çok beğeniyor ama yine değişmek zorunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Naz Çağla Irmak ismini son dönemde izleyiciler farklı projelerde duyuyor ve başarılı performansı da alkış alıyor. 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen Naz Çağla Irmak henüz kariyerinin başında bulunuyor ama yer aldığı etkili işlerle geniş bir hayran kitlesi elde etmeyi başardı.

Kırgın Çiçekler isimli fenomen dizide Kader karakteri ile yer alan Naz Çağla Irmak, zaten böyle etkili bir dizideki tüm genç oyuncular gibi kısa sürede popülerlik elde etmişti. Yer aldığı sinema filmleri ile de konuşulan oyuncu, en son Demir Kadın Neslican isimli film için saçlarını kazıttı.

Kanser ile mücadelesi ile tanınan ve genç yaşına rağmen üç kez kanseri yenme başarısı gösteren Neslican Tay ne yazık ki, dördüncü kez yakalandığı hastalık nedeniyle 20 Eylül 2019 tarihinde yaşamını yitirdi. Bu mücadele hikayesi filme dönüştü ve Naz Çağla Irmak da, Neslican Tay’ın hayatını canlandırdı.

Herkesi derinden etkileyen Neslican Tay’ın hikayesinde ona benzemek için saçlarını kazıtan Naz Çağla Irmak, projenin ardından da bu sefer kısa saçlı haliyle Hakim dizisinde rol aldı.

Naz Çağla Irmak yeni imajını çok beğeniyor ama yine değişmek zorunda! 4

atv’de yayınlanan ve 13 Haziran Pazartesi günü 10. bölümüyle birlikte erken final yapan Hakim dizisinde Ceren karakterini canlandıran oyuncu, yeni imajından memnun.

Naz Çağla Irmak, “Elimde olsa ben hep kısa saçlı olurum. Çünkü ben çok seviyorum. Hem zor hem kolay bu saç boyu. Ama kendime yatıştırıyorum. Keşke hep böyle olabilsem. Ama sektörel durumlardan dolayı uzatmak zorundayım” diye konuştu.

Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur ve Hasibe Eren gibi tecrübeli isimlerin dizide yer almasından etkilenen ve bu nedenle de rolü kabul eden Naz Çağla Irmak, şu sözleriyle dikkat çekti.

“Beraber oynamayı isteyeceğim ustalarımla dolu bir kadro. Tabii ki beni çok etkiledi bu durum. Bazen bir senaryo okursunuz, kimin oynadığı hiç önemli değildir. Öyle bir karakter oynayacaksınızdır ki, kim olursa fark etmez dersiniz. Bu işte tam tersiydi. Hikaye ne olursa olsun, ben bu adamlarla oynamak istiyorum dedim.”