Ana sayfa Dizi Haberleri Canan Ergüder’in dikkat çektiği Aile dizisinin 11. yeni bölümünde ekibe nazar değdi!

Canan Ergüder’in dikkat çektiği Aile dizisinin 11. yeni bölümünde ekibe nazar değdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Aile dizisinin 10. bölümü geride kaldı ve hikayede çok kritik bir noktaya gelindi. İlyas Koruzade karakteri ile Musa Uzunlar’ın diziye katılması heyecanı bir kat daha artırdı. İlyas’ın oğlu Serhat’a ne olduğunu araştırdığı bu ortamda, Soykan ailesi cinayeti saklamaya çalışırken, büyük çatışmaların yaşanacağını da herkes iyi biliyor.

Senarist Hakan Bonomo’nun akıcı ilerleyen senaryosunda 11. yeni bölümün önemi de büyük. 16 Mayıs akşamı izleyicilerin çok sarsıcı şeyler seyredeceğini söylemek lazım. Zaten ilk işaretleri de dizide Leyla karakterini canlandıran Canan Ergüder verdi. Oyuncu, 11. bölümün senaryosunu okumakta olduğunu ve sayfaları çevirdikçe kendisinin de gelişmelerden çok etkilendiğini ve sonunu merak ettiğini söyledi.

Bir röportajında 11. yeni bölüme dikkat çeken Canan Ergüder, dizinin hayranlarını da meraklandırırken, setten gelen talihsiz bilgiler de dizi hayranlarını üzdü.

Canan Ergüder'in dikkat çektiği Aile dizisinin 11. yeni bölümünde ekibe nazar değdi! 8

Ay Yapım’ın açıklama yaparak da doğruladığı sette çıkan olayda patlama sahnesinde kontrolsüz bir durumun ortaya çıkması neticesinde bazı oyuncularda ufuk yaralanmalar olduğu anlaşılıyor.

Zincirlikuyu Mezarlığı’nda çekilen sahnede bomba yüklü bir aracın patlatılması sahnesinde beklenmedik bir durum yaşandı ve ortaya çıkan alevler İpek Çicek, Canan Ergüder’in saçlarında ve Nejat İşler’in de sakalında yanıklar oluşmasına neden oldu.

Ay Yapım’ın bu sahne ile ilgili açıklama yapması ile olayın ciddiyeti ortaya çıkarken, birçok izleyici de 11. yeni bölümü daha da çok merak etmeye başladı.

11. bölümün final sahnesi olan bu patlama anları da esasında sette oyuncuları da ürküten bu tehlikeli anların izleyicilerin de yürekleri ağza gelerek seyredecekleri bir noktaya gelmesi ilginç olacak.

Ay Yapım’ın bu sahne ile ilgili araştırma ve inceleme başlaması da olayın ne kadar sarsıcı olduğunu gösteriyor. İşte Ay Yapım’ın açıklaması:

“Aile dizimizin 11. bölümünü efekti final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin olası hata ve ihmallerle ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonucu ulaştırılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”

Canan Ergüder'in dikkat çektiği Aile dizisinin 11. yeni bölümünde ekibe nazar değdi! 9