Ana sayfa Dizi Haberleri Canan Ergüder, Aile dizisinde kadın izleyicilerin yüreklerine dokunan bir iş yaptı!

Canan Ergüder, Aile dizisinde kadın izleyicilerin yüreklerine dokunan bir iş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Canan Ergüder, önceki yıl kanser ile yüzleşmiş ve yorucu geçen tedavinin ardından da sağlığına kavuştuğunu belirterek setlere dönüş yapmıştı.

Aile isimli Show TV dizisinde Leyla karakterini canlandıran oyuncu, ailesi tarafından baskılanmış bir kadının yıllar sonra nasıl bir hale geldiğini bu projede çok gerçekçi bir şekilde ortaya koyuyor. Leyla karakterinin istemediği birisi ile evlenmesi sonrasında hayatının elinden alınmasının ve bunun yarattığı psikolojik etkilerini başarıyla ortaya koyan Canan Ergüder, bir kez daha hayranlarını mest etti.

Dizinin hikayesinde silik bir kişilik olarak gözüken Leyla’nın hızla öne çıkmaya başlaması ve kendi hayatını kendi ellerine alma çabasına dizinin özellikle de kadın hayranları büyük destek sunuyor.

Leyla’nın içinde bulunduğu durumu değiştirmek için güçlü bir çıkış sergilediği son bölümlerdeki hali, Aile dizisinde Canan Ergüder’in bu rolü neden kabul ettiğinin de açıklaması olarak gözüküyor.

Aile dizisinde videodaki sahnede öfkesini ortaya koyan Leyla’nın şu sözleri, bir çok kadının da duygularına dokunan ifadeler oldu:

“Evet öfkeliyim. Beni yok saydığınız için öfkeliyim. Benim yanımda duramadığınız için öfkeliyim. Sen daha dün burada, bu odada Aslan’a ‘Devin’den boşanacaksın’ demiyor muydun? Bana gelince neden öyle işlemiyor o düzen anne. Neden beni yoludan döndürmüyorsun? Neden göz göre göre soktun beni bu yanlış yola? Sizin ataerkil düzeniniz yerin dibine batsın, iki yüzlüler. Yıllardır beni görmezden gelmiyor musunuz? Kolayınıza gitmiyor mu? Benim sizin kurallarınıza göre yaşayacak bir günüm daha yok.”

Canan Ergüder, Aile dizisinde kadın izleyicilerin yüreklerine dokunan bir iş yaptı! 8

Canan Ergüder, Aile dizisi dışında ayrıca Broadway in İstanbul isimli müzikal gösteriyle de sahnelerde yer almaya başladı. Pelin Akil, Burak Yörük, Başak Gümülcinelioğlu, Melis Minkari, Kaan Miraç Sezen, Ecem Sena Bayır ve Tuana Yılmaz gibi isimlerle birlikte sahneye çıkan oyuncu, performansıyla yine kendisine hayran bıraktı.

Müzikalin ilk gösterisinin ardından instagram hesabından destek olan herkese teşekkür eden oyuncu, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Dün akşam bana sahneden asla inmemem gerektiğini söyleyen ve destekleyen alkışlarınız için siz seyircilerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Umarım başka seyircilerle önümüzdeki sezonda buluşacağız.”

Canan Ergüder, Aile dizisinde kadın izleyicilerin yüreklerine dokunan bir iş yaptı! 9