Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı dizisinin kadrosuna çok deneyimli bir oyuncu katıldı!

İkimizin Sırrı dizisinin kadrosuna çok deneyimli bir oyuncu katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazezetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanmaya hazırlanan ve izleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen İkimizin Sırrı dizisinin yayın tarihi hala açıklanmadı. Çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosu yeni isimlerle güçlenmeye devam ediyor.

Başrollerinde Aras Aydın ve Leyla Feray ikilisini başrolde buluşturan dizi, şu günlerde en çok merak edilen yaz projelerinin başında geliyor. Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler var: Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek.

Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak çok deneyimli bir isim daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 61 yaşındaki oyuncu Sacide Taşaner’in İkimizin Sırrı dizisinde rol alacağını açıkladı.

İkimizin Sırrı dizisinin kadrosuna çok deneyimli bir oyuncu katıldı! 8

Aynı zamanda genç oyuncu Kaan Taşaner’in annesi olan Sacide Taşaner, birçok dizide rol almasına rağmen oğluyla birlikte rol aldığı Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmuştu.

Taşaner bugüne kadar Benim İçin Üzülme, Kurt Seyit ve Şura, Karadayı, Kırgın Çiçekler gibi birçok başarılı yapımda rol almış, son olarak Ramo dizisiyle ekranlara gelmişti.

İkimizin Sırrı dizisinin kadrosuna çok deneyimli bir oyuncu katıldı! 9

Marriage Contract isimli yabancı bir yapımdan uyarlanan ve bir anneyle kızın hayatta kalma hikayesini anlatan dizinin hikayesi şöyle:

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.