Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde Canan Ergüder’in Leyla’sı geç açıldı ama izleyiciyi yüreğinden yakaladı!

Aile dizisinde Canan Ergüder’in Leyla’sı geç açıldı ama izleyiciyi yüreğinden yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile isimli Show TV dizisi 13. bölümü ile birlikte ilk sezonu tamamladı. Dizinin başrollerinde çok etkili isimler bir araya geldi. Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin uyumu çok beğenilirken, diğer rollerdeki tecrübeli isimler de dikkat çekici performanslar ortaya koydu. Bu isimlerden birisi de Leyla karakterini canlandıran Canan Ergüder oldu.

Birçok hayranı Leyla karakterini ilk bölümlerde arka planda ve silik bir rol havasında gördü. Ancak Leyla karakterinin hikayenin içinde git gide ağırlığını artırması ve son bölümlere de damga vurması çok dikkat çekici bir çıkış oldu. Aslında Canan Ergüder’in bu rolü neden kabul ettiğini sorgulayan dizi hayranlarına da karaktere yönelik toplumsal karşılığın ne kadar yüksek olduğu da ilk sezon sonunda ortaya çıktı.

Ailesi tarafından hep kendi istekleri göz ardı edilmiş ve başkalarının hayatını nasıl yaşayacağına karar verdiği bir kadın kimliği ile Leyla, toplumda benzer durumları yaşayan milyonlarca kadının bir örneğini teşkil ediyor. Aslında ailelerin gelir düzeylerinin kızlarının hayatlarını şekillendirme baskısında önemli olmadığını da anlatan bir rol Leyla Soykan karakteri.

Canan Ergüder de aşık olduğu kişi ile evlenememiş, onun ölümünün acısını tatmış, annesinin arzu ettiği kişiyle evlenip, çocuk sahibi olmuş ama mutlu olamamış bir kadın. Toplumsal karşılığı bu kadar yüksek olan bir kadın karakterini canlandırması aslında Canan Ergüder’in böyle bir rolü neden kabul ettiğini de açıklamaya yetiyor.

Oyuncu da benzer bir düşünceyi röportajında ortaya koymuş ve Leyla karakterinin gelişiminin kendisini çok etkilediğini söylemişti.

Aile dizisinde çok iyi bir sezon geçirdiklerini ve çok da mutlu olduğunu anlatan Canan Ergüder, ekip arkadaşları ile bir araya geldikleri sezona veda yemeğinde şunları anlattı:

“Heyecanlı hissediyorum. Bir sonraki sezon için iyi hissediyoruz. Gayet güzel bir sezondu. Muhteşem bir işin içinde olduğumu düşünüyorum. Harika insanlarla birlikteyim. Daha ne isteyebilir ki… ”

Dizinin hikayesinde unutamadığı sahneler olduğunu belirten oyuncu, karakterin güzel geliştiği için de memnun olduğunu sözlerine ekledi.