Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde önce isyan, sonra büyük çılgınlık!

Aşk Mantık İntikam dizisinde önce isyan, sonra büyük çılgınlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranının sevilen yaz dizisi Aşk Mantık İntikam, ilk 5 bölümü ile çok beğenildi. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi de hayranlarından tam not aldı. Birbirlerine çok yakıştırılan ikili, yaz sezonunun en gözde dizi çiftlerinden birisi olarak anılıyor.

Aşk Mantık İntikam, Güney Kore dizisi Cunning Single Lady isimli dizinin uyarlaması… İlk başlarda ismi eleştirilen dizi yayına başladıktan sonra büyük beğeni topladı. Yaz ekranının en iyi reytinglerini alması ile de dikkat çeken Aşk Mantık İntikam’ın yeni bölümü geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle yayınlanmadı. Bu durum izleyicileri adeta isyan ettirdi.

Sonrasında ise dizi hayranları neden 6. bölümden hiçbir sahnenin yayınlanmadığını eleştirerek, twitter üzerinden eleştiri bombardımanı yaptı. Dizi hayranları, Aşk Mantık İntikam’ın 6. bölümünden fragman paylaşılması için Fox TV’ye baskı üstüne baskı yaptı.

Bu tepkilerden sonra ise Aşk Mantık İntikam dizisinin 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İlgi o kadar büyük oldu ki, youtube platformunda 12 saat içinde 2 milyona yakın görüntülenme elde edildi. Hayranların büyük ilgisi fragmanın youtube trendler listesinde 16. sıraya kadar çıkmasını sağladı.

Ozan’ın Esra’dan hesap sorduğu anların da yer aldığı Aşk Mantık İntikam 6. bölüm fragmanı büyük beğeni kazandı. Dizinin yeni bölümünü 30 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’da Fox TV’de izleyebilirisiniz.