Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yasak Elma’nın ‘Doğan’ı Murat Aygen’in en büyük tutkusunu biliyor musunuz?

‘Yasak Elma’nın ‘Doğan’ı Murat Aygen’in en büyük tutkusunu biliyor musunuz?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karizmatik oyuncu Murat Aygen ‘Mucize Doktor’ dizisinde canlandırdığı ‘Tanju’ karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. İki sezon süren ve büyük başarı kazanan dizinin final yapmasının ardından oyuncunun nerede rol alacağı merak ediliyordu.

Murat Aygen yeni sezonda Fox TV’nin fenomen dizisi ‘Yasak Elma’nın 5. sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıktı. Murat Aygen ‘Yasak Elma’da yine sert ve kendinden emin bir karakter olan ‘Doğan’a hayat veriyor. Dizilerde karizmatik kişiliklere hayat veren Murat Aygen instagram hesabından yaptığı karizmatik paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Aygen’in oyunculuk dışındaki en büyük tutkusu da motorsiklet. Oyuncu instagram hesabından sık sık motor üzerinde verdiği pozlarını takipçileriyle paylaşıyor.

‘Yasak Elma’nın ‘Doğan’ı Murat Aygen’in en büyük tutkusunu biliyor musunuz? 9

Tarzıyla da dikkat çeken oyuncu bir röportajında, modada ki yenilikleri takip etmeyi sevdiğini söyledi. Aygen;  “Modayla aram fena değil. Yenilikleri takip ediyorum ve kendime yakıştırdıklarımı kullanıyorum. Yenilikçi yaratıcı olan her şeye saygım sonsuzdur. Günlük hayatımda da rahat ve her yerde pek rastlanmayan kombinler giymeyi seviyorum” dedi.

‘Yasak Elma’nın ‘Doğan’ı Murat Aygen’in en büyük tutkusunu biliyor musunuz? 10

Şöhrete de fazla anlam yüklemediğini belirten oyuncu“Şöhretin benim için bir anlamı yok, Popüler işler ortalama algıyı yönetir, mutluluğu en kolay yerinden tutmayı sağlayabilir. Ama o zaman sadece popüler olmak üzere bir varoluşu temsil edenlerden ibaret kalırsın. Bir gün öyle olmadığında; Kendini açıklayacak, tanımlayacak duygularını da kaybedersin. Gerçek olan hayatın kendisidir” şeklinde konuşuyor.

‘Yasak Elma’nın ‘Doğan’ı Murat Aygen’in en büyük tutkusunu biliyor musunuz? 11