Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş ne zaman yayınlanacak? Cevabı Uraz Kaygılaroğlu verdi!

Üç Kuruş ne zaman yayınlanacak? Cevabı Uraz Kaygılaroğlu verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın önümüzdeki günlerde Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşturmaya hazırlandığı Üç Kuruş dizisiyle ilgili hazırlıklar tam gaz sürüyor. Dizinin çekimlerine çoktan başlandı, setten ilk kareler paylaşıldı. Pazartesi günleri yayınlanacağı açıklanan Üç Kuruş dizisinin yayın tarihi ise hala resmen açıklanmadı. Ancak dizinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu yayın tarihini açıkladı.

Üç Kuruş dizisinde kumarhane sahibi Kartal karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz ile Can Yılmaz’ın YouTube da yayınlanan Burda Olan Burda Kalır isimli programına konuk oldu. Kaygılaroğlu programda Üç Kuruş dizisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Üç Kuruş’un polis, mafya ve seri katil hikayesi üzerinden gelişeceğini açıklayan Kaygılaroğlu, dizinin teknik ekibinin İçerde ve Çukur’la aynı olduğunu da söyledi. Kaygılaroğlu pazartesi günleri Show TV’de yayınlanacak dizinin ekim sonuna doğru ilk bölümüyle ekrana geleceğini belirtti.

Üç Kuruş ne zaman yayınlanacak? Cevabı Uraz Kaygılaroğlu verdi! 7

Senaryosu Damla Serim ve Murat Uyurkulak tarafından yazılan Üç Kuruş’ta Uraz Kaygılaroğlu’nun yanı sıra Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse, Ercan Kesal, Civan Canova gibi usta isimler başrolü paylaşıyor. Dizide ayrıca Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit yer alıyor.

Ekin Koç’un komiser Efe’yi canlandıracağı ve ilk fragmanı yayınlanan dizinin hikayesi ise şöyle olacak:

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.