Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’daki final kararı bir gerçeği ortaya çıkardı!

Son Yaz’daki final kararı bir gerçeği ortaya çıkardı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Son Yaz için, ikinci sezona başlamasından kısa süre sonra final kararı alındı. Karar dizinin hayranlarını çok üzerken gelişmenin ardından sosyal medyadaki yazışmalar bir gerçeği ortaya çıkardı.

Geçen sezon Fox TV’de yayınlanmaya başlayan ve kısa süre içinde bir çok hayran edinen Son Yaz dizisi hakkında bugün, final kararı alındığı açıklandı. Birinci sezonun sonunda birçok oyuncusu ayrılan dizi yeni sezonda yepyeni bir hikayeyle izleyicinin karşısına çıkmıştı.

İlk sezonda geri planda kalan Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Akgün ve Yağmur karakterleri, ikinci sezonda başrol olarak önce çıkarılmıştı. Ancak hikayenin yeni hali tutmadı. İkinci sezona çok düşük reytinglerle başlayan dizinin 26. bölümde final yapmasına karar verildi.

Final kararının bugün ekibe duyurulduğunu ilk açıklayan gazeteci Birsen Altuntaş oldu. Birsen Altuntaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ekibe biraz önce ilan edildi. #SonYaz final yapıyor.” diye yazdı ve haberin linkini verdi.

Son Yaz'daki final kararı bir gerçeği ortaya çıkardı! 9

Altuntaş’ın bu paylaşımına bir izleciyi tepki vermekte gecikmedi. İzleyici yorumunda “Canan’ın gitmesi diziyi bitirdi. Madem çıkacaktı neden başladı. Ana karakteri diziden çıkarmak doğru değildi çıkartmadan diğer oyuncular eklenebilirdi.” diye yazdı.

Son Yaz'daki final kararı bir gerçeği ortaya çıkardı! 10

Birsen Altuntaş da bu izleyicinin yorumuna verdiği yanıtta şöyle yazdı: “Funda Eryiğit ve Ali Atay kendi istekleriyle ayrılıyordu sezon sonu… Ancak Ali Atay son anda kararında caydı. Funda’yı kimse kadrodan çıkarmadı. Ama daha sonra aldığı karara kendisi de üzülmüş diye duydum.”

Son Yaz'daki final kararı bir gerçeği ortaya çıkardı! 11

Böylece Altuntaş’ın yorumundan Son Yaz dizisinde Canan’ı canlandıran Funda Eryiğit’in diziden ayrıldığı için sonradan pişman olduğu ortaya çıktı. Bu ayrılıklar yaşanmasaydı belki de Son Yaz dizisinin reytingleri iyi gidecek ve final kararı gelmeyecekti.

Son Yaz dizisi, 15 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 26. bölümüyle ekranlara veda edecek.