Ana sayfa Sosyal Medya Roma’da evlenip geldik! İpek Filiz Yazıcı için evlenmek bu kadar kolay!

Roma’da evlenip geldik! İpek Filiz Yazıcı için evlenmek bu kadar kolay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, 2001 ylında İstanbul’da dünyaya geldi ve 2016 yılından bu yana da oyunu olarak setlerde yer almayı sürdürüyor. Babam ve Ailesi isimli dizi ile kariyerine başlayan oyuncu, Elimi Bırakma isimli sevilen dizide canlandırdığı Ceyda karakteri ile bir anda popüler hale geldi.

İpek Filiz Yazıcı, ayrıca Netflix’in en çok konuşulan gençlik dizilerinden olan Aşk 101 ile de yine gönülleri kazandı. Canlandırdığı Işık karakteri ile uzun süre gündemde kalan ve büyük bir popülerlik elde eden İpek Filiz Yazıcı, son dönemde iki dizi şanssızlığı da yaşadı.

Hem Son Nefesime Kadar hem de İçimizdeki Ateş isimli dizilerde çok farklı karakterleri canlandıran oyuncu, bu iki projenin de kısa süre yayında kalmasının talihsizliğini yaşadı.

Roma'da evlenip geldik! İpek Filiz Yazıcı için evlenmek bu kadar kolay! 8

Yeni sezonda ne yapacağını hayranlarının merak ettiği oyuncu, bir de evlilik sürprizi yaptı. Sevgilisi Ufuk Beydemir ile İtalya’nın başkenti Roma’da evlendiklerini söyleyen oyuncu, bunu normal bir durummuş gibi oldukça rahat ifade etti.

İpek Filiz Yazıcı, “Evet evlendim. Gizli değil de sürpriz oldu. Bir sebebi yok, öyle yapmak istedik. Aklımızda vardı, ne yapalım dedik, sonra Roma’da evlenip geldik” şeklinde konuştu.

Düğün ile ilgili sosyal medyada eleştiriler de aldığını anlatan genç oyuncu, ilişkisinden ve aldığı karardan çok memnun olduğunu ve her şeyin de iyi gittiğini söyledi.

1992 doğumlu olan şarkıcı Ufuk Beydemir ile arasındaki yaş farkıyla ilgili eleştirilere kulak asmadığını anlatan İpek Filiz Yazıcı, şu anda 21 yaşında ve hayranları çok erken bir yaşta evlilik kararı almasını da eleştirmişti.

Roma'da evlenip geldik! İpek Filiz Yazıcı için evlenmek bu kadar kolay! 9

İpek Filiz Yazıcı, “Ben çok mutluyum, çok güzel giden bir ilişkimiz var. Düğün çok da keyifliydi” diye açıklamada bulundu.

Yeniden setlere dönmek için görüşmeler yaptığını anlatan oyuncu, bir anlaşma sağlanır ise dizi projesinde yer almak istediğini belirtti.

Aşk 101 isimli dizi ile dijital ortamdaki bir proje sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan İpek Filiz Yazıcı, daha önce televizyon kanallarına diziler de yaptığından bahsetti. Oyuncu, daha çok dijital tercih ettiğini ama televizyon için de bir dizi olursa içine sinmesi ve senaryonun güzel olması durumunda rol alabileceğini sözlerine ekledi.