Ana sayfa Sosyal Medya Fotoğraf şaşkınlığı! Hangisi oyuncu İpek Filiz Yazıcı hayranları bu işin içinden çıkamadı!..

Fotoğraf şaşkınlığı! Hangisi oyuncu İpek Filiz Yazıcı hayranları bu işin içinden çıkamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çocukluğundan beri oyunculuk yapmasına rağmen yıldızı Aşk 101 dizisiyle parlayan güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, kısa sürede yeni neslin popüler oyuncuları arasına girdi.

Şu sıralar şarkıcı sevgilisi Ufuk Beydemir ile yaptığı sürpriz nikahla konuşulan oyuncu sosyal medyada yaptığı son paylaşımla hayranlarını bir hayli zorladı.

Kendisine inanılmaz derecede benzeyen kız kardeşi Duru Yazıcı ile instagram’da fotoğrafını paylaşan İpek Filiz Yazıcı’nın paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum aldı.

Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından, “Hangisi sensin”, “Niye iki tane İpek var ?” ve “Aynısından iki tane” gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Fotoğraf şaşkınlığı! Hangisi oyuncu İpek Filiz Yazıcı hayranları bu işin içinden çıkamadı!.. 7

2016 yılından bu yana setlerde olan güzel oyuncu Babam ve Ailesi isimli dizi ile kariyerine başladı. Elimi Bırakma isimli sevilen dizide canlandırdığı ‘Ceyda’ karakteri ile bir anda popüler hale gelen İpek Filiz Yazıcı, Netflix’in en çok konuşulan gençlik dizilerinden olan Aşk 101 ile de yine gönülleri kazandı.

Yeni sezonda ne yapacağını hayranlarının merak ettiği oyuncu, bir de evlilik sürprizi yaptı. Sevgilisi Ufuk Beydemir ile İtalya’nın başkenti Roma’da evlenen oyuncu yaptığı açıklamada; “Evet evlendim. Gizli değil de sürpriz oldu. Bir sebebi yok, öyle yapmak istedik. Aklımızda vardı, ne yapalım dedik, sonra Roma’da evlenip geldik” şeklinde konuştu.

Düğün ile ilgili sosyal medyada eleştiriler de aldığını anlatan genç oyuncu, ilişkisinden ve aldığı karardan çok memnun olduğunu ve her şeyin de iyi gittiğini sözlerine ekledi.