Ana sayfa Sosyal Medya İpek Filiz Yazıcı İstanbul’da ikinci kez gelinlik giydi!..

İpek Filiz Yazıcı İstanbul’da ikinci kez gelinlik giydi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Çocukluğundan itibaren setlerde olan oyuncu İpek Filiz Yazıcı, kariyer yolculuğuna 2016 yılında, Babam ve Ailesi adlı diziyle başladı. Oyuncu 2020 yılında ise ekran macerası kısa süren  Yeni Hayat dizisinde ‘Gökçe Karatan’ karakterine hayat vermişti

Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde canlandırdığı ‘Işık’ karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu, iki yıldır aşk yaşadığı  şarkıcı Ufuk Beydemir ile geçtiğimiz aylarda İtalya’da evlenmişti.

Roma’da dünyaevine giren çift, geçtiğimiz akşam İstanbul’da da düğün töreni gerçekleştirdi. Düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

İpek Filiz Yazıcı İstanbul'da ikinci kez gelinlik giydi!.. 8

Roma’daki nikah töreninde straplez gelinlik giyen güzel oyuncu yine straplez tarzda bir gelinlik giymeyi tercih etti. Oyuncu daha önce yaptığı açıklamada; düğün ile ilgili sosyal medyada eleştiriler aldığını anlatmış ve ilişkisinden ve aldığı karardan çok memnun olduğunu ve her şeyin de iyi gittiğini söylemişti.

1992 doğumlu olan şarkıcı Ufuk Beydemir ile arasındaki yaş farkıyla ilgili eleştirilere kulak asmadığını anlatan İpek Filiz Yazıcı, “Ben çok mutluyum, çok güzel giden bir ilişkimiz var. Düğün çok da keyifliydi” diye açıklamasını yapmıştı.

İpek Filiz Yazıcı İstanbul'da ikinci kez gelinlik giydi!.. 9

İpek Filiz Yazıcı, “Evet evlendim. Gizli değil de sürpriz oldu. Bir sebebi yok, öyle yapmak istedik. Aklımızda vardı, ne yapalım dedik, sonra Roma’da evlenip geldik” şeklinde konuşmuştu.