Ana sayfa Sosyal Medya İpek Filiz Yazıcı’yı gelinlikle gören oyuncu arkadaşları yorum üstüne yorum yaptılar!..

İpek Filiz Yazıcı’yı gelinlikle gören oyuncu arkadaşları yorum üstüne yorum yaptılar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Çocukluğundan itibaren setlerde olan oyuncu İpek Filiz Yazıcı, kariyer yolculuğuna 2016 yılında, Babam ve Ailesi adlı diziyle başladı. Oyuncu 2020 yılında ise ekran macerası kısa süren  Yeni Hayat dizisinde ‘Gökçe Karatan’ karakterine hayat vermişti.

Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde canlandırdığı ‘Işık’ karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu, iki yıldır aşk yaşadığı  şarkıcı Ufuk Beydemir ile İtalya’da evlendi.

Roma’da dünyaevine giren çift, düğün pozlarını sosyal medyada da paylaştı. Sürpriz bir şekilde evlenen çiftin fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

İpek Filiz Yazıcı'yı gelinlikle gören oyuncu arkadaşları yorum üstüne yorum yaptılar!.. 8

Roma’daki tarihi yapı Kolezyum’un önünde poz veren çift, hem renkli hem de siyah beyaz fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı.

Güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, straplez kesim düşük kol bir gelinlik tercih etti. Ufuk Beydemir ise simsiyah bir takım elbise giydi. Çift, paylaşımlarına roma rakamlarıyla “XXII.X.MMXXII” (22 Ekim) notunu düştü.

İpek Filiz Yazıcı'yı gelinlikle gören oyuncu arkadaşları yorum üstüne yorum yaptılar!.. 9

Çiftin fotoğraflarına Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil, Fulya Zenginer ve Bahar Şahin’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü oyuncu yorum yaparak tebrik mesajlarını ilettiler. Oyuncu Ceren Benderlioğlu ise paylaşıma, “Bu senenin açık ara en güzel gelinisin!” yorumunu yaptı.