Ana sayfa Dizi Haberleri Üzücü haber! Bomba gibi gelmeye hazırlanan Disney Plus’ın iddialı bir projesi ertelendi!

Üzücü haber! Bomba gibi gelmeye hazırlanan Disney Plus’ın iddialı bir projesi ertelendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Disney Plus 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlıyor. Dijital platform bomba gibi projelerle Türk izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ancak platformun bir projesi ertelendi.

14 Haziran’da yayınına başlayacak olan Disney Plus’ın ilk dizisi Kaçış olacak. Başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Kaçış dizisi, platformun Türkiye’de yaptığı ilk anlaşmaydı. Akyürek ve Helvacıoğlu’nun savaş muhabirlerini canlandırdığı dizinin Gaziantep’te yapılan çekimler bir süre önce tamamlanmıştı.

Arka arkaya birçok anlaşmaya imza atan Disney Plus’ın yeni projeleri de yolda. Ancak bir tanesi iptal oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Med Yapım tarafından çekilmesi planlanan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinin çekimleri 2023 yılında ertelendi.

Üzücü haber! Bomba gibi gelmeye hazırlanan Disney Plus’ın iddialı bir projesi ertelendi! 3

Büşra Cebe’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan ve altı kadın karakterin çok çarpıcı hikayesinin anlatılacağı Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’ye teklif gittiği konuşulmuştu. Ancak bu haberlerin hiçbiri doğru çıkmamıştı.

Bunun üzerine geçen hafta dizi için ilk oyuncu anlaşmasının yapıldığı duyurulmuştu. Halen Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinde rol alacağı öğrenilmişti.

Ancak son gelen habere göre Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisini projesi önümüzdeki yıla ertelendi. Bu kararın, Disney Plus’ın ilk yılında daha eğlence ağırlıklı işleri yayınlamak istediği için alındığı öğrenildi.

İddialı bir yapım olan Siyaha Bulaşan Kadınlar’da her karakterin güçlü bir hikayesi bulunuyor. Kitapta her siyahın bir iz bıraktığı, her izin bir hikaye anlattığı ve her hikayenin de bir kahramanının olduğu vurgusu yapılıyor. Hiçbir kahramanın normal olmadığı, süper güçler bir yana süper deliliklerin de bu kahramanlarda var olduğu fikri üzerinden ilerleyecek olan dizinin hikayesinde, trajik olaylar meydana geliyor.