Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncusu Berker Güven’den sürpriz hamle!

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncusu Berker Güven’den sürpriz hamle!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş ile ekrana hızlı bir dönüş yaptı Berker Güven. Başarılı oyuncu, son yıllarda öne çıkan bir isim. Zalim İstanbul dizisinde oynadıktan sonra yıldızı parlayan Berker Güven, rol aldığı yapımlardaki oyunculuğu ile dikkatleri çekiyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde oynadığı Somer ile de daha ilk bölümden izleyenleri hem şaşırtan hem de oyunculuğu ile beğeni toplayan Berker Güven, dizide giderek daha çok sevilen bir karaktere dönüşmekte. İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisiyle birlikte mesleki kariyerinde de önemli bir adım attı genç oyuncu.

Aynı zamanda meslekteki tecrübelerini, oyuncu olmak isteyen genç oyuncu adaylarıyla paylaşmaya hazırlanıyor. 1994 doğumlu olan oyuncu, 2017 yılından beri setlerde. Bugüne kadar kazandığı deneyimleri de genç kuşaklarla paylaşmak üzere güzel bir adım atıyor.

Aldığı tüm eğitimler ile oyunculuk deneyimlerini birleştirerek bir atölye hazırlığı yapan Berker Güven, oyunculuk teknikleri, sahne çalışmaları, karaktere hazırlanma yöntemleri, sahne öncesi rahatlama egzersizleri, sahne içi konsantrasyon ve anda kalmak üzerine eğitimler verecek.

Haziran ayında gerçekleştirilecek olan atölye çalışmasında Berker Güven ile Oyunculuk Kampı’na katılanlar,  oyuncu ile birebir çalışma şansına erişecekler. Berker Güven’in, oyunculuk deneyimlerini paylaşmak üzerine oturtulan programa katılanlar, aynı zamanda kendi meslek hayatında kullandığı teknikleri de deneyimleyecek.

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncusu Berker Güven'den sürpriz hamle! 7

Bilgi Üniversitesi Sinema Bölümü’nü birincilikle bitiren Berker Güven daha önce verdiği bir röportajda “Ben metod oyuncusuyum, karaktere belli bir metod üzerinden hazırlanırım, o karakterle bir süre vakit geçiririm. Oyunculuk dersi veriyorum aynı zamanda özel durumlu karakterlere nasıl çalışılır eğitimi vermek istiyorum” açıklamasını yapmıştı.

Zor rolleri sevdiğini söyleyen oyuncunun ilk ve dikkat çeken en önemli deneyimi de Zalim İstanbul dizisinde oynadığı tekerlekli sandalyedeki engelli Nedim karakteriydi.