Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sude Zülal Güler’in kariyeri için hayati önem taşıyan yeni dizi!

Sude Zülal Güler’in kariyeri için hayati önem taşıyan yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Sude Zülal Güler, 2001 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve genç yaşında çok önemli projelerde yer alma başarısı sergiledi. Yetenekleri ile göz dolduran, düzgün fiziği ve güzelliği ile de geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncuyu Fox TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine’de izleyeceksiniz.

İlk fragmanı yayınlanan ve Avşar Film imzasını taşıyan yeni dizi bir dram yapımı olarak öne çıkıyor. Bahar Şahin ile birlikte Sude Zülal Güler de dizinin sürükleyici karakterlerinden birisini canlandırıyor. Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini anlatan dizi trajedilerle dolu bir yapım olarak öne çıkacak.

Bahar Şahin zaten son dönemin en çok öne çıkan genç kadın oyuncularından birisi olarak kariyerinde çok iyi bir konumda. Sude Zülal Güler ise Bahar Şahin’e göre biraz daha az tanınıyor ama yetenekleri ile fark edilen bir isim.

Sude Zülal Güler'in kariyeri için hayati önem taşıyan yeni dizi! 7

Mayıs Kraliçesi isimli diziyle 2015 yılında oyunculuğa başlayan Sude Zülal Güler, ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle kendisini gösterdi. Şeref Sözü dizisinde ilk kez başrol olarak sete çıkan oyuncu, 4 bölüm süren bu yapım ile büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Ardından ise Kazara Aşk isimli dizide romantik komedi rolüyle dikkat çeken oyuncu, şimdi de Gülümse Kaderine dizisiyle birlikte yeniden drama dönüş yaptı.

Öğrenci Evi isimli dijital dizideki Esra performansı ile de dikkat çeken genç oyuncu adına bu yeni dizi çok önemli bir iş… Fox TV’nin yeni dizisinde öne çıkma fırsatını yakalayan Sude Zülal Güler, iyi reytingler de gelmesi durumunda kısa sürede popülerliğini çok hızlı şekilde artırabilir.