Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’den yeni bir dizi geliyor: Arkadaş

Show TV’den yeni bir dizi geliyor: Arkadaş

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin sezon finaline doğru ilerlerken yaz dizileri de birer birer ekrana gelmeye başlayacak. Kanallar ise bir sonraki için ise çoktan çalışmaya başladı. Show TV de bu kanallardan birisi. Kanalın iddialı ve dikkat çeken bir yapımla ilgili yeni bilgiler gündeme gelmekte.

Ekranın çok sevilen pek çok yapımına imza atan Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı bir dizi olan Arkadaş dizisi ile ilgili hazırlıkların sürdüğü öğrenildi. BKM imzalı dizinin Gani Müjde’nin elinden çıkıyor olması, izleyici açısından da heyecan yaşatan bir durum.

Yazar, senarist, yönetmen, sunucu, karikatürist kimliğiyle pek çok başarılı işe imza atan Gani Müjde, sinem filmleri, kitapları, dizileriyle de çok konuşulan ve sevilen bir isim. Gani Müjde’nin yeniden ekrana bir dizi hazırlığında olması, izleyenleri de heyecanlandıran bir gelişme…

Show TV'den yeni bir dizi geliyor: Arkadaş 8

Gani Müjde, televizyona en son İki Yalancı isimli diziyi hazırlamıştı. Senaryosunu yazdığı ve 2017 yılında Kanal D’de ekrana gelen dizide Keremcem ve Yağmurtanrısevsin başrolde oynuyordu. Romantik komedi tarzındaki bu dizinin ardından 5 yıl sonra Gani Müjde, Arkadaş isimli diziyle gündeme geldi.

Ekibi ile birlikte imza attığı Arkadaş dizisi, Show TV’de yayınlanacak. Bir mafya liderinin hikayesini anlatan dizinin başrolünde ise sevilen oyuncu Ertan Saban rol alıyor. Başarılı oyuncunun bu tür rolleri çok iyi oynadığı herkesin malumu. En son Netflix’in Yakamoz S-245 dizisinde bir deniz subayına hayat vermişti.

Makedonyalı oyuncu, Elveda Rumeli dizisiyle büyük dikkat çekmişti. Rol aldığı her yapımda başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken Ertan Saban, bu kez Show TV’nin Arkadaş dizisinde başrolde yer alacak.

Show TV'den yeni bir dizi geliyor: Arkadaş 9

Diğer oyuncular henüz netleşmese de Gani Müjde’nin imza atacağı Arkadaş dizisini, önümüzdeki günlerde çok konuşacağımız aşikar. Dizide, bir dönem mafya lideri olarak birçok suça karışan bir adamın, yıllar sona hayatını değiştirme sürecini ekrana taşıyacak.

Mafya lideri yaptıklarına tövbe edecek ve bambaşka bir hayata doğru yol alacak. Yeni hayatında normal bir insan olmayı deneyecek olan karakter, bir okulda öğretmenliğe de başlayacak. Çalışmaların devam ettiği dizinin Ağustos ayında izleyici ile buluşması planlanıyor.