Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisindeki rolü ile ekranı sallayan İsmail Hacıoğlu, yeni projesiyle de konuşturacak!

Mahkum dizisindeki rolü ile ekranı sallayan İsmail Hacıoğlu, yeni projesiyle de konuşturacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum dizisi, sezonun en hızlı çıkış yapan ve heyecanla izlenen yapımlarından birisi. Konusu itibariyle büyük dikkat çeken dizide oyunculuklar da konuşulmakta. Özellikle ikiz kardeşini öldürerek yerine geçen Barış karakteri ile İsmail Hacıoğlu, adından en çok söz ettiren isim oldu.

İsmail Hacıoğlu, rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile konuşturan bir isim. Başarılı oyuncu, bu kez Mahkum dizisinde izleyiciyi her hafta ekrana kilitleyen bir karakter olarak da dikkatleri çekiyor. Travmatik bir kişiliği oynayan Hacıoğlu, duygu geçişlerini o kadar iyi oynuyor ki izleyici heyecanla karakterin hikayesini izliyor.

Başarılı oyuncuya son dönemde sektörden de pek çok teklif gittiği konuşulmakta. Mahkum dizisi ile yeniden gündeme gelen oyuncu, yapımcılardan en çok teklif alan isimler arasında bulunuyor.

Onur Tuna ile başrolünde oynadıkları Mahkum dizisindeki başarısı ile kariyerinde bir sayfa daha açan İsmail Hacıoğlu, bu yaz pek dinlenemeyecek gibi duruyor! Zira oyuncu, yaz aylarını çalışarak geçirecek.

Mahkum dizisindeki rolü ile ekranı sallayan İsmail Hacıoğlu, yeni projesiyle de konuşturacak! 7

Mahkum dizisinin ikinci sezonda da devam edeceği biliniyor. Dizi final yapmayacak. Mahkum’un izleyenlerini, reytingleri yüksek, kanalın yüz akı projesini izlemeye devam edecekler. Sezon finaline doğru giderken, İsmail Hacıoğlu’nun ise yazın çalışacağı öğrenildi.

2 Haziran Perşembe akşamı Mahkum dizisi sezon finali yapıyor. İsmail Hacıoğlu ise yeni projesi için hazırlığa başlayacak. Oyuncu, “49” isimli bir sinema filminde rol alacak. Hatay sınırında çekilecek olan film için ekibe katılacak.

Filmde DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesi sonrasında Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin rehin alınması olayı anlatılmakta. Bu nedenle film Hatay sınırında çekilecek. Gerçek bir hikayeye dayanan ve aksiyonu yüksek filmde İsmail Hacıoğlu, Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık ve Doğukan Polat ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

49 isimli sinema filmi gerçek bir hikayeden uyarlanması ve Türkiye’nin rehin alınma olayı sırasında arka planda neler yaptığını anlatması bakımında çok önemli bir yapım olarak görünüyor. Hakan İnan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin hikayesi 2014 yılında yaşanan acı dolu olayların yeniden hatırlanmasına neden olacak.