Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Feyza Sevil Güngör’in kariyer yükselişi için fırsat atv dizisiyle çıktı!

Feyza Sevil Güngör’in kariyer yükselişi için fırsat atv dizisiyle çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Feyza Sevil Güngör, 1997 yılında dünyaya geldi ve Savaşçı dizisinde canlandırdığı Ayça karakteri ile oyunculuk macerasına başladı… İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden mezun olan oyuncu, profesyonel oyunculuk dersleri almasının ardından da projelerde kendisine yer buldu.

Savaşçı dizisinin ardından Çember isimli dizide konuk oyuncu olan Feyza Sevil Güngör, ayrıca Kuruluş Osman dizisinde de Hera karakteri ile rol aldı… Bu deneyimlerin ardından ise Feyza Sevil Güngör’in kariyerinde büyük çıkış yapabileceği yeni teklif geldi.

atv’de gelecek sezon yayınlanacak olan Hakime Hanım isimli dizide rol alacak olan genç oyunu, Kaan Yıldırım ile partnerlik yapacak. Vahide Perçin, Cem Davran, Cem Sürgit ve Yusuf Çim’in de kadrosunda yer aldığı Hakime Hanım bir hukuk dizisi olarak öne çıkıyor.

Feyza Sevil Güngör'in kariyer yükselişi için fırsat atv dizisiyle çıktı! 7

Dizide Vahide Perçin ile Cem Davran hikayede karı – koca olarak yer alacak. Feyza Sevil Güngör ise bu çiftin kızını canlandıracak. Yusuf Çim ise bu çiftin oğulları olarak izleyici karşısına geçecek.

Genç oyuncu adına atv ekranının en iddialı dizilerinden birisinde hem de etkili bir rolde yer almak, kariyer yükselişi bakımından önemli bir itici güç olacak gibi gözüküyor.