Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı’ndan ayrılan Gülsüm Ali İlhan’a duygusal veda dizideki sürpriz isimden geldi!

Gönül Dağı’ndan ayrılan Gülsüm Ali İlhan’a duygusal veda dizideki sürpriz isimden geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında beğenilerek izlenen Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde herkesi şaşırtan bir ayrılık yaşanmıştı. 65 bölümüyle sezon finali yapan dizide Dilek’in ölümü herkesi yasa boğdu. Dizinin başrolünde Berk Atan ile yer alan Gülsüm Ali İlhan, sezon finali ile birlikte diziden ayrıldı.

Anadolu insanının naif hayatı, aşkları, sevdası ve kardeşliğini işleyen hikayesi ile çok sevilen Gönül Dağı dizisinde 2 sezon yer alan Gülsüm Ali İlhan, kendi isteğiyle diziden ayrıldı. İlhan, iki sezon boyunca Eskişehir Sivrihisar’da çekilen diziden ayrılmak istediğini bildirmiş ve senaryo da buna göre hazırlanmıştı.

Gülsüm Ali İlhan’ın, Sivrihisar’daki iklim koşullarında yorulduğu, İstanbul’daki hayatını ve ailesini özlediği için diziden ayrılmayı seçtiği gündeme gelmişti. Oyuncunun gidişi izleyiciyi çok üzerken, Taner ve Dilek aşkı da beklenmeyen bir ölüm ile sona ermişti.

Gülsüm Ali İlhan’ın yerine kimin geleceği, hikayenin nasıl şekilleneceği diziyi izleyenler için büyük merak konusu şu anda. Yeni sezonda Berk Atan ile birlikte başrolde yeni bir ismin yer alması bekleniyor.

Bu arada dizinin oyuncularından bir ismin Gülsüm Ali İlhan’a veda mesajı ise dikkatlerden kaçmadı. Gönül Dağı’nda Berk Atan’ın oynadığı Taner’in yeğeni Erkan rolüne hayat veren Samet Arda Mercan, Gülsüm Ali İlhan’a duygusal bir mesaj gönderdi sosyal medyadan.

Gönül Dağı'ndan ayrılan Gülsüm Ali İlhan'a duygusal veda dizideki sürpriz isimden geldi! 9

Ecem Özkaya’nın hayat verdiği Zahide karakterinin oğlu olan Erkan’ı oynayan Samet Arda Mercan, ilk dizi deneyimini yaşıyor Gönül Dağı dizisiyle. Dizide birlikte rol aldığı Gülsüm ablasını da çok sevmiş anlaşılan…

Gönül Dağı'ndan ayrılan Gülsüm Ali İlhan'a duygusal veda dizideki sürpriz isimden geldi! 10

Küçük oyuncu, Gülsüm Ali İlhan’ın ayrılışı sonrası hissettiklerini paylaştı. Arda Mercan, “Bir ablam olsaydı eğer senin gibi biri olsun isterdim” diyerek Gülsüm Ali İlhan’ın iki yıl boyunca sette kendisini koruyup kolladığını, sette kendisiyle sürekli ilgilendiğini aktardığı mesajıyla dikkat çekti. Gülsüm Ali İlhan’ın adeta ablalık yaptığı, anne şefkatiyle sardığı Arda Mercan’ın, ünlü oyuncunun bu yakınlığını dile getirdiği mesajı aşağıda…

Gönül Dağı'ndan ayrılan Gülsüm Ali İlhan'a duygusal veda dizideki sürpriz isimden geldi! 11