Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadece Kardeşlerim dizi izleyicileri değil, Celil Nalçakan’a setteki rol arkadaşları da hayran!

Sadece Kardeşlerim dizi izleyicileri değil, Celil Nalçakan’a setteki rol arkadaşları da hayran!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve çok başarılı olan Kardeşlerim dizisinde Celil Nalçakan öyle başarılı bir performans ortaya koydu ki, milyonların sevgisini kazandı. Aslında Akif karakteri kötü birisi ve dizinin hikayesinde de rahatsız edecek birçok sahnesi bulunuyor. Ancak izleyiciler Celil Nalçakan’ın iyi bildiği ve onun kendisiyle tam zıt bir karakteri çok da başarılı canlandırdığının farkında.

Kardeşlerim dizi setinde de Celil Nalçakan, setin eğlence kaynağı olmasının yanı sıra genç oyuncuların da en büyük yardımcılarından birisi. Kendi şahsına has özellikleri ile Celil Nalçakan, dizinin setinde motivasyonu artıran ve herkesi mutlu eden bir tavır da ortaya koyuyor. İşte bunun sonucu olarak da rol arkadaşları onunla birlikte aynı projede yer almaktan dolayı çok memnun.

Sadece Kardeşlerim dizi izleyicileri değil, Celil Nalçakan'a setteki rol arkadaşları da hayran! 8

Simge Selçuk dizide Nebahat karakterini canlandırıyor ve Celil Nalçakan ile de sık sık aynı sahnelerde yer alıyor.

Oyuncu, “Celil inanılmaz, çok özel bir insan. Celil’i çok seviyorum. Çok gülüyorum, çok saygı duyuyorum. Hakikaten onunla sahnelerimiz hem oyunculuk olarak çok iyi geçiyor hem de kamera arkasında çok gülüyoruz” açıklamasını yaptı.

Sadece Kardeşlerim dizi izleyicileri değil, Celil Nalçakan'a setteki rol arkadaşları da hayran! 9

Kardeşlerim dizisinde Ayla karakterini canlandıran Aslı Mavitan da Celil Nalçakan ile olan sahnelerinde büyük keyif alıyor. Nebahat karakterini canlandıran Simge Selçuk ile Akif’i canlandıran Celil Nalçakan’ı öven Aslı Mavitan, şunları söyledi:

“İkisi de bence çok iyi oyuncu, çok tecrübeliler. Onlarla aynı sahneleri paylaşıyor olmak benim için hem büyük bir şans hem de çok güzel bir şey. Çok eğleniyoruz, çok gülüyoruz, güzel bir enerjimiz var.”