Ana sayfa Sosyal Medya 15 yıl sonra Arka Sokaklar’dan ayrıldı, Son Yaz ilk şanssızlığı oldu!

15 yıl sonra Arka Sokaklar’dan ayrıldı, Son Yaz ilk şanssızlığı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakteri ile tanıdığımız oyuncu Onur Bay, 2021 yılının Haziran ayında diziden ayrıldı… Tam 15 yıl boyunca aynı ekip ile çalışan ve başka bir projede yer almayan Onur Bay için Arka Sokaklar bir okul oldu…

Küçüklükten, ergenlik dönemine ve sonrasında da gençlik günlerine kadar hep ekranda Tekin olarak izlediğimiz Onur Bay, artık kendisini farklı rollerde de kanıtlamak istiyor.

Yüsra Geyik, Alp Korkmaz, Merve Oflaz ile birlikte diziden ayrılanlar arasına Onur Bay’ın da katılması yaz başında herkesi şaşırtmıştı. Oyuncunun yeni dizisinin de Son Yaz olduğu ortaya çıkınca hayranları bir kez daha şaşırdı.

Fox TV ekranında ikinci sezona çok iddialı başlayan ve yeni isimlerle de güçlenen Son Yaz, ne yazık ki izleyiciden beklenen ilgiyi görmedi. Dizinin sadece 5 bölüm süren ikinci sezonu reyting düşüklüğü nedeniyle erken bitti.

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrıldı, Son Yaz ilk şanssızlığı oldu! 7

Önceki hafta final yapan dizi aynı zamanda Onur Bay’ın da ilk dizi şanssızlığı oldu. Arka Sokaklar dizisinin garantili ortamından uzaklaşan Onur Bay, dizi sektörünün gerçek yüzü ile tanıştı. Son Yaz ile birlikte ilk şanssızlığını yaşasa da Onur Bay’ın yolculuğunun yeniden başladığını söylemek yanlış olmayacak.

Oyuncu, şimdi de Kaçış isimli Disney Plus’ta yayınlanacak dizide rol alacak. Çekimleri Gaziantep’te yapılacak olan dizinin hikayesini Engin Akyürek yazdı. Başrolde Engin Akyürek ile birlikte İrem Helvacıoğlu bulunuyor.

Onur Bay da kariyerinin üçüncü dizisi için sete çıkmaya hazırlanıyor. Kasım ayı içinde dizinin çekimleri başlayacak.