Ana sayfa Dizi Haberleri atv’deki Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başına talih kuşu kondu!

atv’deki Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başına talih kuşu kondu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında dördüncü sezonu devam eden Bir Zamanlar Çukurova, değişen hikayesiyle yine sadık izleyicileri tarafından değer buluyor… İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek ikilisi dizinin başrollerini paylaşıyor.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve son olarak da Kerem Alışık’ın ayrılması ile birlikte ilk dönemden itibaren kadroda yer alan 4 başrol oyuncusu hikayeden çıkmış oldu. Bu kadar önemli kayıplara rağmen yeni bir hikaye düzeni oluşturuldu ve İbrahim Çelikkol da dördüncü sezonun kurtarıcı ismi oldu.

Dizinin perşembe akşamları hala iyi reytingler alabiliyor olması hiç de şans değil, büyük bir emeğin ve güçlü bir prodüksiyonun eseri bu… Bir Zamanlar Çukurova’nın etkili bölümleri sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde de izleyicilerle buluşuyor.

Diziyi satın alan gruplardan birisi de Latin Amerika’da 1925 yılından bu yana varlık sergileyen Globo Grup oldu… Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan grubun Globoplay isimli dijital platformunda Bir Zamanlar Çukurova dizisi de yer alacak.

Brezilya dizilerinin kaynağı olarak bilinen grup artık Türk dizilerini izleyicilerine sunarak önemli bir açılım yapacak. Portekizce dillinde yayın yapan paralı dijital kanalın 20 milyon abonesi bulunuyor.

Bu kadar etkili bir platformda 5 Türk dizisinin yayınlanacağı ortaya çıktı. Bir Zamanlar Çukurova şu anda devam eden ve grup tarafından satın alınan tek Türk dizisi oldu.

Biten yapımlardan Ramo, Son Yaz, Leke, Kalp Atışı ve Maraşlı isimli dizilerin de grup tarafından satın alındığı ve dijital platformda gösterileceği ortaya çıktı.