Ana sayfa Dizi Haberleri 17 Kasım Perşembe reytinglerinde Camdaki Kız patlama yaptı, Aldatmak iyi durumda, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ise sıkıntılı!

17 Kasım Perşembe reytinglerinde Camdaki Kız patlama yaptı, Aldatmak iyi durumda, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ise sıkıntılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting yarışında Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın üstünlüğü devam ediyor. Dizinin 57. bölümü 17 Kasım Perşembe akşamı ekrana geldi ve reytinglerde yine ortalamanın çok üzerinde gerçekleşen oranlar ile birlikte Camdaki Kız’ın müthiş bir iş daha başardığını gözlemliyoruz.

Camdaki Kız dizisi hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birincilik elde ederek, başarılarına bir yenisini kattı. Tüm kişiler kategorisinde üçüncü olan dizinin hikayesi çok heyecanlı şekilde devam ediyor ve milyonlarca izleyici de Camdaki Kız’ı izlemek için ekran başına geçiyor. Bu durum sürdükçe de dizinin sezon içindeki tüm diğer diziler içinde çok iyi reytinglerle ilk 10 yapım arasında yer alması mümkün oluyor..

17 Kasım perşembe akşamı Aldatmak dizisi de yine atv’nin yüzünü güldüren projelerinden birisi oldu. Aldatmak dizisi tüm kategorilerde ikincilik elde etti. Dizinin her izleyici grubunda da birbirine yakın oranlar elde etmesi ve ortalamanın da bir hayli üzerinde gerçekleşen reytinglerle birlikte başarısını sürekli hale getirdiğini söylemek gerekiyor.

Yaz döneminde başlayan ve bir dönem birincilikler de elde eden Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde ise ciddi bir sıkıntı gözlenmeye başlandı. 18. bölümü 17 Kasım perşembe akşamı yayınlanan dizinin tüm kişiler kategorisinde altıncı, AB kategorisinde dokuzuncu ve ABC1 kategorisinde de yedinci olduğunu belirtelim.

Tüm kategorilerde ortalama veya biraz üzerinde reytingler gelmeye devam ediyor. Ancak bu durum dizinin ivme kaybettiği ve izlenme oranlarında bir miktar düşüş olduğu gerçeğini de gözler önüne seriyor.

Duy Beni isimli Star TV dizisi ise 20. ve final bölümü ile 17 Kasım akşamı son kez ekrandaydı. Dizinin tüm kişilerde on sekizinci, AB grubunda otuz üçüncü ve ABC1’de de otuz sekizinci olduğunu belirtelim.

Balkan Ninnisi isimli TRT1 dizisinin de 20. bölümü yayınlandı. Son anda TRT1’in yayından kaldırmaktan vazgeçtiği Balkan Ninnisi, düşük reytingler almaya devam ediyor. Tüm kişiler kategorisinde on dokuzuncu olan dizi, AB grubunda yirminci ve ABC1’de ise on sekizincilik elde etmiş durumda. Düşük gelen reytinglere rağmen Balkan Ninnisi, farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşayabileceğini göstermesi bakımında dikkat çeken bir yapım oldu.