Ana sayfa Dizi Haberleri 4 yıl aradan sonra Dağhan Külegeç hayranlarına çığlık attıran yeni Fox TV dizisi geliyor!

4 yıl aradan sonra Dağhan Külegeç hayranlarına çığlık attıran yeni Fox TV dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezonda da dizilerin yeterince iyi reyting alamadığını gözlemliyoruz. Ancak kanal yönetimi yeni projeler hatırlatıyor ve bunlardan birisinin de Dokuz Oğuz isimli yapım olduğu basına yansıyan haberlerle ortaya çıktı. Bir asker dizisi olarak öne çıkan Dokuz Oğuz projesinde çok etkili oyuncular bir araya geldi.

Gold Film tarafından bir süredir hazırlıkları yapılan yeni dizinin oyuncu kadrosu için yeni isimler ile ilgili görüşmeler devam ederken, netleşen oyuncular arasında Dağhan Külegeç’in de olduğunun ortaya çıkması, hayranlarına adeta çığlık attırdı.

Uzun süredir televizyon dizilerinde yer almayan Dağhan Külegeç, farklı imajı ve oyunculuk yaklaşımı ile dizilerde ilginç karakterleri canlandırarak akıllarda kalıcı oldu. Kavak Yelleri dizisindeki Efe Kaygısız karakterini kim unutabilir ki?

4 yıl aradan sonra Dağhan Külegeç hayranlarına çığlık attıran yeni Fox TV dizisi geliyor! 7

Ayrıca Kiraz Mevsimi isimli yurt dışında da büyük popülerlik kazanan dizide Mete Uyar karakterini de yine Dağhan Külegeç canlandırmıştı. Oyuncunun televizyon ekranında yer aldığı son dizisi ise Yeni Gelin oldu. 2018 yılından bu yana televizyon ekranında diziler ile yer almayan isimlerden birisi olan Dağhan Külegeç, 4 yıl aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına Dokuz Oğuz isimli diziyle geçecek.

Çekimlerinin Eskişehir’de yapılacağı belirtilen dizinin senaryosunu Süleyman Çobanoğlu yazıyor. Cem Akyoldaş’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin oyuncuları arasında; Kubilay Aka, Yasemin Allen, Deniz Işın, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Serhat Onat gibi önemli isimler bulunuyor.

Fox TV ekranında muhtemelen 2023 yılının başlarında yayınlanması beklenen Dokuz Oğuz dizisi ile birlikte Dağhan Külegeç hayranlarının bekleyişi de sona ermiş olacak.