Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun öyle bir yeteneği var ki, sakın evde siz denemeyin!

Elçin Sangu’nun öyle bir yeteneği var ki, sakın evde siz denemeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, uzun yıllardır ekranlarda yer alan ve başarılı projeleri anılan bir isim. Kiralık Aşk isimli diziyle popüler hale gelen Elçin Sangu, önümüzdeki hafta Star TV ekranında yayınlanacak olan Çöp Adam dizisinin de başrol kadın oyuncusu oldu.

Elçin Sangu, yeni sezonda Engin Altan Düzyatan ile birlikte yepyeni bir hikayenin merkezinde yer alacak. Peri isimli karakter ile yakında izlemeye başlayacağınız oyuncu, yine farklı bir rolde yeteneklerini sergileyecek. Elçin Sangu’nun hayranlarının bile pek bilmediği bir özelliği de ortaya çıktı. Şayet, oyuncu olmasaydı doktorluk konusunda Elçin Sangu’dan bir adım gelebilirdi. Çünkü oyuncu, tıp üzerine çok eğilen ve birçok konuyu detaylıca inceleyen birisi.

Socrates Dergi isimli youtube kanalında spor yorumcusu Mehmet Demirkol’un konuğu olan Elçin Sangu, doktorluk mesleğine olan özentisini ve tıbbi bilgisini ortaya koydu.

Elçin Sangu'nun öyle bir yeteneği var ki, sakın evde siz denemeyin! 7

Elçin Sangu, aslında müzikle uğraşmak istiyordu ve sanatın herhangi bir dalında yer alması da onun için yeterliydi. Ancak oyuncu, tıp okumayı da çok arzu ettiğini şu sözlerle anlattı:

“Ben aslında müzisyen olmak istiyordum, yaşım yetmediği için operaya geçtim. Ama onu da çok seviyorum. Ben sanatın herhangi bir kolunda olsam tamamdı. O olmazsa da tıp istiyordum O yüzden fahri doktor gibi oldum.”

Elçin Sangu kendisi için ‘fahri doktor’ ifadesini özellikle kullandı. Çünkü teşhis koyma konusunda kendisini çok iyi bir noktada görüyor. Oyuncu, tıpa çok aşırı ilgili olduğunu anlattı ve kimsenin evde doktor gibi teşhis koymaması gerektiğine esprili bir ifade ile belirterek şunları anlattı:

“Çok tehlikeli kimseye tavsiye etmiyorum. Evde denemeyiniz geçebiliriz aşağıya ama çok okuyup, çok fazla incelediğim için, çok fazla doktor arkadaşım da var. Bu bir ilgi. Ben küçüklüğümde otopsi izlerdim. Çok küçükken kurbağalara deney yapardım, ölü kurbağaların organlarını incelerdim. Ben öyle bebek ve oyuncaklarla çok fazla oynamazdım.”

Küçüklük döneminde annesine kapıyı her seferinde farklı bir kıyafet ile açan, o dönemden oyunculuk konusunda büyük isteği bulunan Elçin Sangu, çocukluk hayallerine de kavuşmuş oldu.

Ancak Sangu, çok fazla doktor arkadaşı bulunduğunu ve tıpa yönelik büyük ilgisinin devam ettiğini ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştıran birisi olduğunu da sözlerine ekledi.