Ana sayfa Dizi Haberleri 19 Kasım reyting sonuçları, Darmaduman dizisi yeni gününde reytinglerde ne yaptı?

19 Kasım reyting sonuçları, Darmaduman dizisi yeni gününde reytinglerde ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 19 Kasım Cumartesi akşamı reyting yarışında 3 dizi bulunuyor. TRT1 ekranında Gönül Dağı, atv’de Kardeşlerim ve Fox TV’de de Darmaduman dizileri yayınladı.

Gönül Dağı dizisi 77. bölümü ile birlikte yine çok başarılı bir iş çıkartarak tüm izleyici gruplarında çift haneli reytingler elde ederek birincilikleri kimseye bırakmadı. Sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Gönül Dağı’nın üçüncü sezonda da aynı ilgiyi görmesi, hikayenin gücünün devam ettiğini anlatıyor. Dizinin çift haneli reytingler ile yoluna devam etmesi de bir istikrar olarak algılanıyor ve büyük bir başarı olarak da dizi dünyasına renk katıyor.

Kardeşlerim isimli atv dizisi de yine başarılı sonuçlardan birisini elde etti. Tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde eden dizi, gayet iyi reytingler aldı. AB ve ABC1 gruplarında biraz daha düşük reyting oranları ile dördüncülükler elde eden Kardeşlerim için bu sonuçlar hala izleyici ilgisinin sürdüğünü göstermesi bakımından önemliydi.

Perşembe akşamları ilk 3 bölümü yayınlanan Darmaduman dizisi, cumartesi günlerine kaydırıldı. 4. bölüm de 19 Kasım akşamı yayınlandı ve reytingler merak konusu oldu. Darmaduman dizisinin yeni gününde de reytinglerinin pek parlak olmadığını belirtelim.

Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi dört önemli oyuncunun kadrosunda yer aldığı Darmaduman dizisi, yine ortalamanın çok altında reytingler ile ilk 10 program içinde bile yer alamadı.

Tüm kişilerde on altıncılık, AB grubunda on ikincilik ve ABC1 grubunda on yedincilik derecelerinin Darmaduman dizisinin yeni gününde de iyi bir noktada olmadığını işaret ettiğini belirtelim.