Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan Büyük Selçuklu 21 Kasım Pazartesi 36. bölümü gerilim yüklü olacak!

Alparslan Büyük Selçuklu 21 Kasım Pazartesi 36. bölümü gerilim yüklü olacak!

tarafından ker_def

Barış Arduç’un başrolünde yer aldığı, yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen Alparslan: Büyük Selçuklu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Kasım Pazartesi TRT 1’de izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ 21 Kasım Pazartesi günü 36. bölümüyle ekranlara geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu, Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini seyirciyle buluşturuyor.

‘Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 21 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan 36. bölümünde neler olacak? İşte detaylar: Alparslan, Abbasi Halifesinin karşısına çıkmış, Büveyhilerin Hacerülesved’in çalınan büyük parçasını ele geçirdiğini öğrenmişti. Vazifesi ise mübarek taşı onlar Fatımi Halifesine vermeden alıp Abbasi Halifesine getirmekti. Yaptığı tertiple Fatımi Halifesinin taşı teslim almak üzere Besasiri’ye gönderdiği elçi heyetinin yerine geçer.

Besasiri Alparslan’ı tanımadığı için bunu farketmez. Alparslan, Besasiri kendisini fark etmeden taşı alabilecek mi? Besasiri bu durumu ne zaman fark edecek? Hacerülesved’i Kabe’ye tekrar yerleştirmek için Alparslan neler yapacak?

Vaspurakan’daki boşluktan yararlanan Arslan Yusuf ihtilal hayalleri kurmuştu. Seferiye ve Buharalı komutanlar ile tertibini yapmış ve gece yarısı bütün ileri gelenleri öldürerek ilk ayaklanmayı başlatacaktı. Seferiye de kendisine Öke’yi ayırdığını söyleyerek onun yanına gitmişti. Seferiye ihtilale katılarak babasının yanında mı saf tuttu, yoksa başka bir planı mı var?

Grigor, hem Süleyman’ın kaçışı hem de Alpagut’un casus olduğunu anlayamaması sebebiyle iyice bilenmiştir. Yınal’a artık güvenmemektedir. Arslan Yusuf’un, Vaspurakan’da yapacağı ihtilal üzerine o da harekete geçecektir. Grigor çok arzuladığı Vaspurakan’ı yeniden ele geçirebilecek mi?

Aksiyon ve gerilim dolu bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 21 Kasım Pazartesi TRT 1’de!