Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda güzelleştikçe ‘final yapmasın’ çığlıkları çoğalıyor! Star TV büyük ikilem içinde!

Gecenin Ucunda güzelleştikçe ‘final yapmasın’ çığlıkları çoğalıyor! Star TV büyük ikilem içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’nin yeni dizilerinden Gecenin Ucunda beklenen büyük reyting çıkışını sergileyemedi, bu nedenle de çarşamba günlerinden salı günlerine kaydırıldı. Tabii ki bu kaydırma işlemi diziyi kurtarma adına yeni bir adım gibi gözükmüş olsa bile, hikayenin başarılı sonuçlar almadığını Star TV yönetiminin de kabul ettiği ve çare aradığı anlamına geliyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin hem başrolünde yer aldığı hem de yapım ortağı olarak yer aldıkları proje kariyerlerinde yeni bir dönemi temsil ediyor. Hem kamera önünde hem de kamera arkasında olmayı tercih eden çift, artık sektörde çok farklı bir konum içinde bulunuyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi Alim Yapım isimli şirket üzerinden yeni projeler de hazırlatıyor ve yapımcı kimlikleri ile ilerleyen süreçte daha da fazla öne çıkacaklar. Ancak birlikte yaptıkları ve yapım ortağı da oldukları Gecenin Ucunda projesi, şu aşamada çiftin en büyük sınavı olarak gözüküyor.

Star TV’nin düşük gelen reytingler sonrasında ani bir final kararı almasından korkan dizi hayranları, kanalın zararı göze alarak projeye devam etmesi gerektiğini belirten paylaşımlarla sosyal medyada etki etmeye çaba harcıyor.

Gecenin Ucunda güzelleştikçe 'final yapmasın' çığlıkları çoğalıyor! Star TV büyük ikilem içinde! 7

“Diziyi televizyonda izleyip destek olalım, final olmasın, böyle güzel diziye ve kadroya yazık olur” şeklinde paylaşımlar yapan dizi hayranları, Star TV’ye mesajlar yolluyor. Dizinin hikayesinin çok güzelleştiğini ve ekran başından kalkamadıklarını belirten izleyiciler, “Her gün final olmasın diye yalvarmaktan bıktık” diyerek de korkunun en üst noktaya çıktığını belirtiyor.

Gecenin Ucunda dizisi hayranlarının dilinde ‘erken final olmasın’ sözünden başka bir şey yok. Her yeni bölümde hikayenin daha da güzelleştiğini belirten izleyiciler, böyle bir projenin neden düşük reytingler aldığını da anlamadıklarını ifade ediyor.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ikilisinin ekranda çok iyi bir enerji yaydıklarını ifade eden izleyiciler, “Efsane çift oldular, lütfen final olmasın” diyerek sosyal medyada dikkat çekmek için ellerinden geleni yapıyor.

Gecenin Ucunda dizisinin 8. yeni bölümü de 22 Kasım Salı akşamı Star TV ekranında yayınlanacak ve reyting sonuçları yine heyecanla takip edilecek.