Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 2009 Miss Turkey güzeli Ebru Şam, tam 9 yıl sonra TRT1 dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı!

2009 Miss Turkey güzeli Ebru Şam, tam 9 yıl sonra TRT1 dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında Almanya Solingen’de dünyaya gelen Ebru Şam, Türkiye’de 2009 yılında Miss Turkey yarışmasına katılarak dikkatleri çekmişti. Yarışmada elde ettiği birincilik sayesinde kısa sürede tanınan Ebru Şam, modelliğin yanı sıra oyunculuk deneyimleri de yaşadı.

İlk olarak 2010 yılında Adanalı isimli dizide Esra karakteri ile 16 bölüm yer alan Ebru Şam, ayrıca Doktorlar isimli dizide de görünmüştü. 2013 yılında ise Fatih Harbiye isimli dizideki Özlem karakteri ile 9 bölüm hikayede yer alan Ebru Şam, bu rolünden tam 9 yıl sonra bu sefer Mükemmel Eşleşme isimli TRT1 dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Ece karakteri ile hikayede yer alacak olan Ebru Şam, takıntılı aşık kadın rolüyle dikkatleri çekecek. Ahmet Kayakesin’in canlandırdığı Kerem ile, Gizem Sevim’in canlandırdığı Pınar karakterlerinin arasına girecek olan Ece, hikayenin dram yönünü güçlendirecek.

2009 Miss Turkey güzeli Ebru Şam, tam 9 yıl sonra TRT1 dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı! 7

Takıntılı aşık bir kadını oynayan Ebru Şam, Kerem’i Pınar’dan ayırmaya çalıştığı için bazı izleyicilerden büyük tepki gördü. Ebru Şam’ın gelişi ile birlikte dizide gerilim de arttı.

Mükemmel Eşleşme dizisinin ekibine dahil olarak 9 yıl aradan sonra yeniden setlere dönen Ebru Şam, bu durumdan çok memnun. Oyuncu, “Çektiğimiz her bölüm bir birinden heyecanlı olmaya devam ediyor, ben de izleyici gibi merakla diğer bölümleri ve Ece karakterinin, Kerem ve Pınar aşkına karşı yapacaklarını bekliyorum” şeklinde konuştu.