Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde korku dolu anlar!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde korku dolu anlar!

tarafından ker_def

SHOW TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yedinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Sadi ile Songül’ün ve Mert ile Gizem’in arasındaki sürpriz yakınlaşmanın dikkat çektiği tanıtımda saldırıya uğrayan Songül korku dolu anlar yaşıyor.

Songül’ü kurtarmak için harekete geçen Sadi Payaslı’nın yapacakları merakla beklenirken aksiyon sahneleri nefesleri kesiyor. Dizinin 1 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde heyecan yine yüksek olacak. Reytingleri ile dikkatleri çeken ve etkili bir izleyici kitlesinin desteğini bulan Show TV dizisinin Eylül ayında başlayacak olan kış sezonunda nasıl performans sergileyeceği de şimdiden merak konusu oldu.

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN ALTINCI BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Melek’in tren raylarında Celal’i soktuğu sınav annesiyle arasının daha da bozulmasına neden oldu. Aygün öfkesiyle Melek’e tokat atarken kızına ağır sözler söyledi. Sadi, Mert’i kapıda görünce çok şaşırdı. Ablasıyla tartıştığını söyleyen Mert’i evlerinde misafir eden Sadi ve Songül de evlilik oyununu sürdürmek zorunda kaldı.

Diğer yanda Songül babasının kaza yaptığı köye gidip araştırmasına başladı. Songül edindiği bilgilerle hayli sarsılırken Ankara’daki arkadaşını arayıp babasının ölmeden önce üzerinde çalıştığı son vakanın dosyasını istedi. Babasının son ilgilendiği dosyada Hasçevikler ismini görünce araştırma yapmaya başlayan Songül bulduğu haber küpürüyle neye uğradığını şaşırdı.

“Hasçevikler çetesinin yedi üyesi gözaltına alındı” başlıklı haberde Songül’ün karşısına Sadi çıktı. İstanbul’da iz süren Tatar Mahmut sonunda Emin’in yerini tespit etti. Eski adını uzun zaman sonra ilk kez düşmanının ağzından duyan Sadi, Tatar Mahmut’un silahıyla burun buruna geldi.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 1 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.