Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 2017 referandum televizyon özel programları ve yayınlarından detaylı bilgi

2017 referandum televizyon özel programları ve yayınlarından detaylı bilgi

tarafından ker_def

TV’de referandum 2017 özel seçim programları
2017 referandum televizyon özel programları ve yayınları…

16 Nisan 2017 Pazar günü televizyonda referandum seçim programları…Hangi kanaldaki referandum seçim özel yayınlarında kimler konuk olacak? TV de 2017 referandum seçim özel programları ne zaman başlayacak? İşte kanal kanal referandum seçim özel programları….

TVAktuel.com ÖZEL-Türkiye 16 Nisan 2017 Pazar günü referandumda oy kullanıyor. Anayasa değişikliğine ilişkin referandum sonuçlarını izleyicilerine en hızlı şekilde vermeyi amaçlayan televizyon kanalları da son hazırlıklarını yaptılar. Oy kullanma süresinin bitmesinin ve sonuçların açıklanması için yayın yasağının bitmesinin ardından haber kanalları ve diğer genel yayın yapan kanallar referandum seçim özel programlarını ekrana sürecek. İşte 16 Nisan Pazar günü referandum özel yayını yapacak olan kanallar ve seçim özel programları..

FOX TV 2017 REFERANDUM YAYINI FATİH PORTAKAL İSMAİL KÜÇÜKKAYA

Fox TV’nin referandum özel yayını 19.00’da başlayacak Fox ekranının habercileri Fatih Portakal ile İsmail Küçükkaya sunacak. FOX Haber, 16 Nisan’da yayınlanacak “Referandum 2017” programında anlık sonuçlar, gerçek veriler ve oy dağılımlarını anlık olarak ekrana yansıtacak. Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber, Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya’nın sunumları, aralarında Ertuğrul Özkök ve Akif Beki’nin de olduğu konukların yorum ve analizleriyle Türkiye’nin kararı, 16 Nisan Pazar günü canlı yayınla FOX’ta.

KANAL D 2017 REFERANDUM ÖZEL YAYINI

Kanal D’nin 2017 Referandum Özel Yayını saat 18.00’de başlayacak. Kanal D Anchorman’i Ahmet Hakan’ın yorumları, Emin Çapa’nın rakamlarla analiz yapacağı Referandum Özel, Kanal D ekranlarında olacak. Referandum Özel Yayını’nda çok sayıda isim seçim sonuçlarını yorumlayacak. Kanal D Referandum Özel, 16 Nisan Pazar saat 18.00’de..

CNN TÜRK TÜRKİYE’NİN KARARI REFERANDUM YAYIN AKIŞI

Cnn Türk 16 Nisan Pazar 2017 Anayasa Referandumu için gün boyu özel yayın yapacak.

Türkiye’nin Kararı” özel yayınını Erdoğan Aktaş, Nevşin Mengü ve Ahu Özyurt sunacak. Bölge bölge sonuçlar, il, il canlı bağlantılarla ekrana taşınacak. Dakika dakika referandum sonucu, anlaşılır grafikler, Türkiye’nin her noktasından deneyimli muhabirler ve uzman konuklarla CNN TÜRK’ün “Türkiye’nin Kararı” özel yayınında ekrana gelecek.

Erdoğan Aktaş ve Nevşin Mengü “Türkiye’nin Kararı” özel yayınında ilk sonuçları gazeteciler Abdülkadir Selvi, Murat Yetkin, Fatih Çekirge, Deniz Zeyrek, Taha Akyol ve ANAR Araştırma Şirketi Başkanı İbrahim Uslu ile değerlendirecek. Referandum gecesi Ahu Özyurt ise, akademisyenler ve medyanın önde gelen isimleriyle referandum sonuçlarını CNN TÜRK’te tartışmaya açacak. “Türkiye’nin Kararı” özel yayını 16 Nisan 2017 Pazar günü gün boyu CNN TÜRK’te.

NTV ANAYASA REFERANDUM 2017 ÖZEL YAYINI

NTV’de saat 16.00’da başlayacak özel refandum yayını sabaha kadar sürecek. Muhabirler farklı illerin referandum atmosferini ekranlarınıza getirecek. Sonuçlar kısa sürede NTV ekranlarına yansıyacak. Uzman konuklar da sonuçları stüdyoda değerlendirecek. Oğuz Haksever ve NTV spikerlerinin sunumlarıyla Türkiye’nin çeşitli noktalarından muhabirlerden canlı yayınlar da yapılacak.

NTV 2017 Referandum Özel Yayını’nı Oğuz Haksever, Erhan Ertürk, Simge Fıstıkoğlu, Buket Aydın, Burcu Kaya, Özlem Yurt sunacak. Avni Özgürel, Faruk Acar, İsmet Berkan, Ali Saydam, Hasan Basri Yalçın, Mehmet Barlas, Mehmet Tezkan, Nagihan Alçı ise seçim sonuçlarını yorumlayacak.

ATV A HABER REFERANDUM 2017 YAYINI

ATV, A Haber ve A News 16 Nisan 2017 Pazar günü referandumda ortak yayın yapacak. Cem Öğretir ve Salih Nayman’ın moderatörlüğünde Referandum Türkiye’nin Seçimi 2017 Özel Yayını saat 17.00’de başlayacak. Adil Gür ve 600 kişilik ekibiyle sandıklardan ilk sonuçları açıklayacak.

STAR TV REFERANDUM YAYINI

Nazlı Çelik’in sunacağı Referandum 2017 özel yayını Pazar akşamı 18.00’den itibaren canlı yayınla Star’da. An an hızlı ve ayrıntılı sonuçlar, özel grafikler ve kritik yorumlar, Nazlı Çelik ile referandum akşamında ekrana gelecek.

Eski Meclis Başkanı Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, MHP’li siyasiler ve Araştırmacı Hakan Bayrakçı gece boyunca referandum sonuçlarını yorumlayacak.

HABERTÜRK

Habertürk TV Veyis Ateş yönetiminde referandum özel yayını yapacak. Sabah saatlerine kadar sürecek yayında canlı bağlantılar ve stüdyo konuklarıyla seçim sonuçları yorumlanacak.