Ana sayfa Foto Galeri 2017 yılının en başarılı yabancı dizileri hangileri oldu?

2017 yılının en başarılı yabancı dizileri hangileri oldu?

tarafından ker_def
2017 yılının en başarılı yabancı dizileri hangileri oldu? 7
Ekranella, 2017 yılının en iyi yabancı dizileri listesini yaptı. İşte 2017 yılının en iyi yabancı dizileri…

2017 ergen bunalımı, karanlık dünyalar, ‘katil kim?’li temalar bakımından bereketli bir yıl oldu. 13 Reasons Why’dan, The Leftovers’a kadar yılın en iyi yabancı dizileri listemizi sunuyoruz.

The Handmaid’s Tale – Hulu, BluTv

Margaret Atwood’un aynı adlı romanından uyarlama The Handmaid’s Tale, neredeyse her karesinde özgürlüklerin, hakların bir gecede ortadan kalkabileceği kâbus fikrini sızdıran Elizabeth Moss’un olağanüstü performansıyla ortalığı yıktı geçirdi.

Liderlerin zihinleri ele geçirdiği, birbirine inanmanın mümkün olmadığı, herkesin birbirinden şüphe ettiği, korktuğu, ihbar ettiği Gilead Cumhuriyeti, karakterlerin yaşadıkları dehşete kayıtsız kalmaları hiç yabancısı olmadığımız bir düzenin turbo portresi.

Doğurgan kadınların, toplumu yöneten ancak çocuk sahibi olamayan kadınların çocuklarını doğurmak üzere damızlık olmaya zorlandığı distopik bir dünyayı anlatan dizi, sesinizi çıkarmayıp boyun eğdiğinizde zulüm nasıl sessizce yaklaşır, etrafınızı sarıverir, özellikle kadınlar hayatlarına sahip çıkmadığında neler olur onu anlatıyor.

Bu arada dizinin tüm bölümlerini geciktirmeden tam zamanında alt yazılı olarak yayınlanan Blu TV’yi de kutlamak lazım. İşte bunlar görmek istediğimiz hareketler.