Ana sayfa Dizi Haberleri 2023 yılı Hande Erçel’in daha çok parladığı yıl olacak, işte nedeni!

2023 yılı Hande Erçel’in daha çok parladığı yıl olacak, işte nedeni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, 1,5 yıldır setlerden uzakta. Birçok ünlü isim proje üstüne proje yaparken oyuncunun setlerden uzakta kalması hayranlarını üzen bir gelişmeydi. Hande Erçel hakkında basında yer alan haberlere göre iki dizi projesi üzerinde çalışılıyor. Bunlardan birisi Disney Plus için dijital bir dizi olacak, diğeri ise Fox TV’de ekrana gelecek bir televizyon projesi…

Hande Erçel hayranlarını mutlu edecek yeni dizi konusunda çok önemli bir mesaj verdi. Oyuncu, 2023 yılı için dileğini şu sözlerle ifade etti: “Yeni yıldan sağlık bekliyorum, huzur bekliyorum. Güzel projelerde güzel başarılar bekliyorum.”

Oyuncunun sağlığa ve huzura önem verdiğini hayranları iyi biliyor. Yeni yıldan bunları beklemesi de gayet doğal. İş konusunda ise güzel projelerden güzel başarılar beklediğini ifade eden Hande Erçel, 2023 yılında yeniden hayranlarının karşısında olacağını da bu sözlerle anlattı.

Disney Plus için bir deniz kızını canlandıracağı bir hikaye konusunda görüşmelerde bulunan Hande Erçel, şayet her şey olumlu gider ise bu dizi için yaz aylarında sete çıkacak.

2023 yılı Hande Erçel'in daha çok parladığı yıl olacak, işte nedeni! 7

Ancak oyuncunun adının geçtiği bir başka proje daha var. İçimdeki Yabancı isimli Fox TV için düşünülen yeni dizi projesinde Hande Erçel ile görüşmeler sürüyor.

Kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın etkileyici hikayesi olarak ifade edilen İçimdeki Yabancı isimli dizi için Burak Deniz ile anlaşma sağlandığı bilgisi basına yansıdı. Kadın başrol olarak da Hande Erçel’in düşünüldüğü ve oyuncunun yapılan toplantılarda role sıcak baktığı ortaya çıktı.

Hande Erçel şayet bu iki dizi projesinde ilerleme sağlanır ise 2023 yılının en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi olabilir.

Oyuncu, yaptığı açıklamada yeni projeler konusunda son durumu şu sözlerle ifade etti: “Şu an çok netlik yok ama biraz ilerlediğimiz bir proje var. En kısa zamanda inşallah siz de duyarsınız. Çok az kaldı.”

Hande Erçel’in bu sözleri ile birlikte yeni projeler konusunun yakın zaman içinde bir kesinlik kazanacağı anlaşılıyor.