Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinde soğuk rüzgarlar esiyor, reytingler ise keyifleri artırıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinde soğuk rüzgarlar esiyor, reytingler ise keyifleri artırıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinde hikayedeki çatışmalar devam ettikçe, reytinglerin de iyi gelmeyi sürdürdüğünü gözlemliyoruz. Sekizinci bölümü geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan dizinin hikayesinde soğuk rüzgarlar esiyor, sette ise reytinglerle gelen büyük sevinç yaşanıyor.

Dizinin artık kendi izleyici kitlesi oluştu ve her yeni bölümü heyecanla bekleyen milyonlarca kişi var. Dokuzuncu yeni bölümü öncesinde de dizi hayranları şimdiden sosyal medyada neler olacağına yönelik meraklarını ifade ediyor, yayınlanan fragmanı heyecanla izliyor. Doğa’nın yeni bölümde Fatih’i bırakıp gitmesi herkesin beklediği bir gelişme olacak. Yeni bölüm yeni olayları da beraberinde getirecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinde soğuk rüzgarlar esiyor, reytingler ise keyifleri artırıyor!Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinde soğuk rüzgarlar esiyor, reytingler ise keyifleri artırıyor! 28

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman kadrosunda yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” tüm izleyici gruplarında iyi reytingler almayı sürdürdü. Sekizinci bölümde 6’lı oranlarda gerçekleşen reytingler ile birlikte dizinin büyük ilgi gördüğü bir kez daha anlaşıldı.

Sosyal medyada da çok konuşulan dizi Twitter’da #KızılcıkŞerbeti ve #ArtıkBitti etiketleriyle ayrı ayrı iki saat TT listesinin zirvesinde yer alarak Cuma akşamının gündemine oturdu.

Doğa’nın Fatih’e haber vermeden okula tekrar başlamasıyla ikili arasında başlayan gerginlik yayınlanan bölümde ailelere sıçradı. Fatih’in, Kıvılcım’a verdiği tepkiye karşılık Doğa; Pembe, Alev ve Abdullah Bey arasında yaşanan gerginliği Fatih’e anlattı.

Doğa’nın isteğiyle iki ailenin buluştuğu akşam yemeğinde ise soğuk rüzgarlar esti. İki annenin önyargılarını geride bırakarak birbirine sarılması izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Bölümün final sahnesinde ise Fatih’in, Doğa’nın sosyal medya paylaşımlarına tepki göstermesi bardağı taşıran son damla oldu. Doğa, Fatih’e bıraktığı “bitti” notuyla annesinin evine geri dönmeye karar verdi.

23 Aralık Cuma günü yayınlanacak yeni bölüm tanıtımı ise nefesleri kesti. Tanıtımda Fatih, Doğa’yı eve dönmesi için ikna etmeye çalışırken Alev ve Abdullah arasındaki dostluğun ilerlemeye başlaması dikkat çekiyor.

Nursema ve Umut’un yeniden buluştuğu anların ekrana geldiği tanıtımda Fatih, Kayhan’la yaptığı işi açıkladığında Abdullah’ın büyük tepkisiyle karşılaşıyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!