Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Derin’i olarak şöhreti yakalayan Melis Sezen’den cesur hareket!

Sadakatsiz’in Derin’i olarak şöhreti yakalayan Melis Sezen’den cesur hareket!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Melis Sezen, şüphesiz meslek hayatında Sadakatsiz öncesi ve Sadakatsiz sonrası olarak iki farlı süreç yaşamakta. Oyuncu, daha önce farklı dizilerde rol almasına karşılık, Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde oynadığı Derin karakteri ile izleyicinin hafızasına kazındı!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolde yer aldığı dizide çok da sevilmeyen bir karaktere hayat verdi! Ekranda diziyi izleyenler, çoğu zaman Derin karakterinin saç baş yoldurduğu sahnelerde strese girdiler! Bu durum, Melis Sezen’in başarılı performansının da bir göstergesiydi aslında!

Melis Sezen, sevilmeyen bir karaktere başarı ile hayat verirken, ününe de ün kattı! Kolay kolay unutulmayacak bir dizi ve bu dizideki öne çıkan bir karakteri oynamış olması, kariyerinde de büyük bir sıçrama sağladı! Melis Sezen’in yeni bir yapımla ekrana gelmesini giderek büyüyen hayran kitlesi de heyecanla bekliyor!

Bu arada sosyal medyada da giderek daha çok aktif olan oyuncu, takipçi sayısını yükseltmekte. Dans ettiği videoları, eğlenceli anlarındaki fotoğrafları, yurt dışına yaptığı gezilerden pozlarıyla ilgiyle takip ediliyor hayranları tarafından.

Sadakatsiz'in Derin'i olarak şöhreti yakalayan Melis Sezen'den cesur hareket! 8

Geçtiğimiz günlerde de Sadakatsiz’de yıldızı barışmayan Asya karakterine hayat veren meslektaşı Cansu Dere ile birlikte Amerika’ya tatile gitmişlerdi. Melis Sezen, bu sürpriz tatilden pozlarını yayınlayarak hayranlarını da şaşırtmıştı.

Instagram hesabından 1.6 milyon takipçisi olan oyuncu, geçtiğimiz günlerde de bir cesur hareketi ile dikkatleri çekti! Pek çok ünlünün makyajsız ya da filtre kullanmadan fotoğraflarını yayınlamadığı platformda Melis Sezen’in en doğal haliyle, makyajsız fotoğraflarını paylaşması hem şaşırttı hem de hayranlarından övgüler alan cesur bir harekete dönüştü!

Sadakatsiz'in Derin'i olarak şöhreti yakalayan Melis Sezen'den cesur hareket! 9

Dağınık saçları, günlük hali ile poz vermekten çekinmeyen Melis Sezen, makyajsız da olsa doğal güzelliği ile hayranlarından övgü dolu yorumlar almakta.

Bu arada Melis Sezen’in geçtiğimiz günlerde Amerika’ya yaptığı ziyaret sonrası bir açıklaması da dikkatleri çekmişti. Oyuncu, gittikleri ülkede gezerken insanların kendisine ‘Derin’ diye seslendiklerini, karşılaştığı ve kendisini ABD’de tanıyan kişilerin Sadakatsiz dizisine hakim olduğunu görmesiyle çok şaşırdığını söylemişti…