Ana sayfa Dizi Haberleri 21 Kasım reyting sonuçları; Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin reyting karnesi!

21 Kasım reyting sonuçları; Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin reyting karnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında başlayan Dünya Kupası maçları dizileri de etkilemeye başladı. Maçlar bitene kadar de farklı reyting sonuçları alınabileceği gözüküyor. 21 Kasım pazartesi akşamı yayınlanan diziler içinde Yasak Elma, 155. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde birincilik elde ederek dikkatleri üzerine çekti.

Fox TV’de yayınlanan ve altıncı sezonu devam eden Yasak Elma, uzun bir aradan sonra birincilik kürsüsüne oturarak çok önemli bir zafer elde etti. Dizinin 155. bölümü AB ve ABC1 grubunda ise üçüncü sırada bulunuyor. Dizi tüm izleyici kategorilerinde de ortalamanın çok üzerinde reytingler elde ederek, yine milyonları Fox TV’de buluşturdu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ise 36. bölümü ile izleyicilerle buluştu ve tüm kişiler kategorisinde üçüncü sırada yer aldı. Dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde alıştığımız birincilikleri yine gerçekleşti. Barış Arduç’un başrolündeki Alparslan dizisi yine heyecanlı hikayesi ile milyonları etkiliyor ve reyting oranları ortalamanın çok üzerinde gerçekleşiyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ise 12. bölümü ile 21 Kasım pazartesi akşamı atv’de yayınlandı. Seray Kaya ve Berk Oktay’ın etkili performansı ile öne çıkan dizi tüm kişiler kategorisinde dördüncü sırada yer alabildi. AB’de günü sekizinci olarak bitiren dizi, ABC1’de ise altıncı durumda bulunuyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin AB grubunda ortalama reytingler elde ederken, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında çok daha iyi derecelere ulaşması da dikkatleri çekiyor.