Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 ekranındaki Yürek Çıkmazı dizisindeki büyük karar, büyük sonuçlar doğuracak!

TRT1 ekranındaki Yürek Çıkmazı dizisindeki büyük karar, büyük sonuçlar doğuracak!

tarafından ker_def

TRT1’in başarılı dizilerinden birisi olarak öne çıkan Yürek Çıkmazı dizisi, salı akşamlarının sevilen yapımlarından birisi haline geldi. Dizinin başrolünde yer alan Alp Navruz da canlandırdığı Halil karakteri ile hayranlarını peşinden sürüklüyor. Cennet karakterinin ölüme gidişinin perde arkasını aralayan avukat Zeynep olarak izlediğimiz İrem Helvacıoğlu’na da bu başarılı performansı ile hayranlarından büyük bir destek geliyor.

Yürek Çıkmazı dizisinin dördüncü yeni bölümünde Halil alacağı bir karar ile öne çıkacak. Halil’in herkesin hayatını etkileyeceği bu kararı sonucunda dizinin hikayesinde çok şeyin değişmesi bekleniyor. Savaş başlıyor. Bir yanda Halil, diğer tarafta babası Yılmaz. Tabii ki ikisinin ortasında kalan bir de Zeynep karakteri var. Halil karakterinin alacağı kararın etkilerini 22 Kasım Salı akşamı TRT1 ekranındaki 4. bölümde bulabileceksiniz.

TRT1 ekranındaki Yürek Çıkmazı dizisindeki büyük karar, büyük sonuçlar doğuracak! 7

Zeynep ipucu bulabilecek mi? İşte bu sorunun da sorulacağı yeni bölümden bazı detaylar da ortaya çıktı. Cennet’in ölümüne dair ufak da olsa bir ipucu bulmayı umut eden Zeynep, hiçbir sorusuna cevap alamaz. O sabahı bilen iki kişiden birinin dilleri susmuş, Yılmaz ise konuşmamakta kararlıdır.

Öte yandan Zeynep için mahalleye gelen Halil, cenazeden sonra babasıyla bir kez daha karşılaşır. Onlar kozlarını paylaşırken, harcanan yine Birsen olur. Bu da yetmezmiş gibi merdivenden düşerek hastaneye kaldırılır. Herkes bunun bir kaza olduğunu düşünürken, gerçeği öğrenen Halil, başta kendisi olmak üzere, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir karar verir.

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı, TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Yürek Çıkmazı, etkileyici hikayesi ile iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor.

Yürek Çıkmazı; kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının öyküsünü ekranlara taşıyor.