Ana sayfa Dizi Haberleri 26 Kasım reytinglerinde Kardeşlerim birinci, Darmaduman dizisi umutları tüketti!

26 Kasım reytinglerinde Kardeşlerim birinci, Darmaduman dizisi umutları tüketti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 26 Kasım Cumartesi akşamı TRT1 ekranında Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olmayınca reytinglerde Kardeşlerim dizisi çok iyi bir sıçrama yaptı. Tüm kişiler kategorisinde atv’yi birinciliğe taşıyan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise üçüncülükler elde etti.

Genç oyuncuların etkili performansları ile öne çıktığı, hikayesi ile de milyonları etkilemeye devam eden Kardeşlerim dizisi, üçüncü sezonunda da başarılı sonuçlar alıyor. TRT1 ekranındaki Dünya Kupası futbol maçları nedeniyle dizilerin yayını aksayınca bu durum rakiplerine yarıyor.

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olmayınca da Kardeşlerim, tüm kişiler kategorisini çift haneli oranlara çok yaklaşan reytingleri ile elde etti. atv’nin bu sezonki en iyi reytinglerinden birisini alan Kardeşlerim, 69. bölümüyle de yine başarısını ortaya koydu.

Cumartesi rekabetine katılan Fox TV’nin Darmaduman isimli dizisi ise reytinglerde yine varlık gösteremedi. Dizinin 5. bölümü yayınlandı ama ilgi bir hayli az oldu. Tüm kişiler kategorisinde yirmi birinci olabilen dizi, AB’de günü on üçüncü olarak bitirdi ve ABC1’de ise on altıncılık elde edildi.

Bu sonuçların ardından Fox TV’nin dizi için alacağı karar merakla beklenmeye başlandı.