Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay hayranlarının heyecanı arttı, Kuş Uçuşu dizisinde yeni sürprizler var!

Birce Akalay hayranlarının heyecanı arttı, Kuş Uçuşu dizisinde yeni sürprizler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay ile birlikte İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in de başrolünde yer aldığı Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisinin ilk sezonu büyük ilgi çekti. Dizinin beklenenden çok daha başarılı bir sonuç ortaya koyması ve Netflix’te büyük izlenme sayılarına ulaşılması önemli bir başarıydı. Dünya çapında etkili olan Kuş Uçuşu dizisi için de ekip yeniden sete çıktı.

İkinci sezonu da yayınlanacağı ortaya çıkan Kuş Uçuşu dizisinin ekibi, ilk sezon ile gelen büyük başarı sonrasında gayet moralli ve yüksek motivasyon ile sette çalışmalarını sürdürüyor. Birce Akalay da yapımcılardan gelen çok önemli proje tekliflerini Kuş Uçuşu’nun yeni sezon çekimleri için kabul etmemişti.

Oyuncu, Haziran ayında hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık dizilerinin yayınlanması ile büyük bir etkileşim ortamının içine girdi. Dünyanın dört bir yanından hayranları bu iki Netflix dizisini çok sevince, Birce Akalay da başka projeler yerine bu dizilerde yer almayı tercih etti.

Birce Akalay hayranlarının heyecanı arttı, Kuş Uçuşu dizisinde yeni sürprizler var! 7

22 Kasım’da ikinci sezon çekimleri başlayan Kuş Uçuşu dizisinin yeni döneminde yeni karakterler yer alacak. Sürpriz isimlerle birlikte dizinin çok daha etkili bir hikaye ile gelmesi bekleniyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan dizinin senaryosunu Meriç Acemi yazıyor. Yeni sezonun Aslı Tuna karakteri açısından bir kabus olacağını herkes biliyor ve Miray Daner’in yine oyunculuk performansıyla öne çıkacağı net.

Tilbe Saran, Arif Pişkin ve Burak Sergen gibi usta isimlerin de ikinci sezonda hikayeye dahil olması bir başka önemli sürpriz olacak. Ayrıca Rüya Andaç da Nazlı isimli karakter ile yeni sezonda kendisini tanıtmak için büyük bir fırsat elde edecek.

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun 2023 yılının ortalarında yayınlanması beklenirken, şimdiden üçüncü sezonun çekilmesini de isteyen geniş bir izleyici kitlesi olduğunu belirtelim.