Ana sayfa Dizi Haberleri 4. sezonunda Gönül Dağı dizisi hala milyonlarca insana güçlü duygular yaşatıyor!

4. sezonunda Gönül Dağı dizisi hala milyonlarca insana güçlü duygular yaşatıyor!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk günden bu yana her hafta zirvede yer alan TRT 1’in sevilen dizisi GÖNÜL DAĞI’nın 130. Bölümü de tüm kulvarlarda birinci oldu.

Dizinin 9 Mart Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelen 130. Bölümü tüm izleyici gruplarında da cumartesi akşamının bir numaralı yapımı olarak öne çıktı. Dördüncü sezonu devam eden bir yapımın bu kadar güçlü reytingler elde etmeye devam etmesi, geniş bir izleyici kitlesine duygusal anlar yaşatması, Türk televizyonculuk tarihindeki önemli başarılardan birisi olarak kabul ediliyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda ayrıca şu oyuncular yer alıyor:

“Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Melis Sevinç, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Müjde Zeynep Akdeniz ve Şive Şenözen.”