Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisi 13 Temmuz 2. bölümü öncesi heyecan arttı!

4N1K İlk Aşk dizisi 13 Temmuz 2. bölümü öncesi heyecan arttı!

tarafından ker_def

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük’ün yer aldığı 4N1K İlk Aşk dizisinin 2. bölümü merakla bekleniyor.

13 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan dizinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı….

FOX’un yeni dizisi “4N1K İlk Aşk”ın 2. bölüm 2. tanıtım videosu yeni bölüm hakkında bilgiler veriyor.

Gençlik dizisi olarak dikkat çeken, yeni oyuncuların başarılı performanslarıyla sevilen 4N1K İlk Aşk dizisi, farklı yönleriyle de bir süredir hakkında çok konuşturuyor.

Dizinin yeni bölümü öncesinde izleyicilerin bir hayli sabırsız ve heyecanlı oldukları sosyal medyadaki yorumlarından anlaşılabiliyor.

İşte dizinin 2. bölüm 2. fragmanı:

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…

4N1K İlk Aşk dizisi 13 Temmuz 2. bölümü öncesi heyecan arttı! 7

4N1K İLK AŞK TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: BİRİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN!