Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisinin yakışıklısı Sinan Özer’in kaşındaki piercing gerçek mi, değil mi?

4N1K İlk Aşk dizisinin yakışıklısı Sinan Özer’in kaşındaki piercing gerçek mi, değil mi?

tarafından ker_def

4N1K İlk Aşk dizisinin başarılı isimlerinden Sinan Özer, dizinin hayranlarının sordukları sorulara yanıt verdi. Özer bir hayranının kaşındaki piercing’i ne zaman yaptırdığını sorusunu yanıtladı. Özer, “Kaşımdaki piercing gerçek değil arkadaşlar. Proje için makyözlerimiz yaratıyorlar” diye konuştu. Özer, en sevdiği yemeğin mantı olduğunu ismini de babasının koyduğunu söyledi.

Genç oyuncu video çekimi sırasında toplanan hayranlarının çığlıklarıyla o tarafa doğru yöneldi ve onlara “Hoşgeldiniz” diyerek selam verdi. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Gençlerin çılgınca bağırışları videoya yansıdı.

Dizi setinde mutlu olduklarını, gerekirse sabahlara kadar çalıştıklarını anlatan genç oyuncu, video çekiminde ekip arkadaşlarını da tanıttı.

4N1K İlk Aşk dizisinin başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar üstleniyor. 4N1K’nın kadrosunda; Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.