Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K Yeni Başlangıçlar 12 Nisan Cuma 7. bölümde izleyicileri neler bekliyor?

4N1K Yeni Başlangıçlar 12 Nisan Cuma 7. bölümde izleyicileri neler bekliyor?

tarafından ker_def

Genç oyuncuları buluşturan ve FoxPlay ekranında ilgiyle izlenen 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin 7. bölümü 12 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de hayranları ile buluşacak.

7. bölümde neler yaşanacak?

Önce üniversitede sonra da staja başladığı ajansta tarzıyla alay konusu olan Yaprak, kimlik bunalımı yaşar. Oğuz’un deyişiyle, “Kızsal Östrojen Sendromu”na girmiştir. Ali ve Barış, Yaprak’ın travmasına çözüm önerileri ararken, birbirlerine düşerler.

Sinan ve Oğuz arasında bağlanmak üzerinden bir iddialaşma olur. Bunun üzerine Oğuz ve Selin, Sinan’a bir oyun oynamaya karar verirler. Oğuz numarasını Sinan’ın telefonunda bir kızın numarasıyla değiştirince, Oğuz’un bile hayal edemeyeceği sonuçlar ortaya çıkar.

Gökhan, Naz’ı bir daha görebilmek için tekrar Güzel Sanatlar’a gider. Naz, Gökhan’ın modellik yaptığı resmi ona hediye edince, Gökhan’ın aklı iyice karışır.

Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Cihan Şimşek, Sina Özer, Cemrehan Karakaş ve Barış Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 7. bölümden 1. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.