Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk hayalindeki rolü açıkladı!..

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk hayalindeki rolü açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Sadakatsiz’de Cansu Dere ve Melis Sezen ile birlikte baş rolde oynayan Caner Cindoruk, Instyle Men Dergisi’ne konuştu. Oyuncu, hem kariyeri, hem de özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Caner Cindoruk, meslekte aldığı en iyi öğütün; yeteneğine çok fazla güvenme’ olduğunu söyleyerek, “Moda Sahnemizin yönetmeni Kemal Aydoğan “Bir oyuncunun, yeteneğine çok fazla güvenmemesi gerekir” der. Ben de bu düşünceye katılıyorum. Bence, bir oyuncu bu mesleği yaptığı sürece çalışmak, kendini geliştirmek zorundadır.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hayalindeki rolü açıkladı!.. 9

Her hikaye ve her karakter yeni bir çalışma evresi gerektirir. Oynadığım ya da oynayacağım her karakter benim için yeni bir sayfa. Bu mesleği ölene kadar aynı tutkuyla yapmak istiyorum ve bunu aklımı ve bedenimi eğitmeyi sürdürdüğüm sürece başarabilirim” şeklinde konuştu.

Mesleğine bitmeyen bir macera gibi baktığını belirten Caner Cindoruk, “İnce Memed, keşke 20 yıl önce çekilseydi de ben canlandırsaydım” diyerek hayalindeki rolü açıkladı.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hayalindeki rolü açıkladı!.. 10

Ünlü oyuncu, “Ekranda güzel görünmektense, karakterimi doğru ve iyi oynayabilmek benim için daha önemli. Tabi ki sağlıklı ve güzel yaş almak, yaşlanmak istiyorum. Değişmeyi, dönüşmeyi seven biriyim. Bu yüzden de güzellik kavramının hayatımda etkin bir baskı oluşturduğunu söyleyemem. En çok tatil harcamalarım ve kıyafetlerime para harcıyorum” dedi.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hayalindeki rolü açıkladı!.. 11

Oyuncu yoğun çalışma temposunda boş kalan zamanlarını ise dinlenerek geçiriyor. “Çalışmadığım günlerde daha çok ailem ve arkadaşlarımla görüşmeyi tercih ederim. Kendimi yorgun hissediyorsam evde vakit geçiririm. İzlemek, dinlemek, okumak, spor yapmak, yürümek boş bir günümde en çok yaptığım şeyler.”