Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 5 Mayıs Boğa yeniayı neler getirecek? Hakan Kırkoğlu anlatıyor!

5 Mayıs Boğa yeniayı neler getirecek? Hakan Kırkoğlu anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 Mayıs pazar günü Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ayın getirdiği temaları ünlü astrolog Hakan Kırkoğlu anlattı. 5 Mayıs – 19 Mayıs arasındaki dönemde gündeme nelerin geleceği konusunda bilgileri youtube kanalından paylaşan Hakan Kırkoğlu, önemli detaylar verdi.

Hakan Kırkoğlu, “Boğa burcu; sağlam olan şeylerle alakalı, bize güven ve huzur veren, hayatımızda daha çok sahip olmak istediğimiz, bizi mutlu eden şeyleri anlatıyor. Boğa güzellikle de alakalı. Daha ayaklarımızı sağlam basmak istediğimizi anlatan bir burç. Bu burçtaki yeni ay bu konuları gündeme getirirken Neptün ile de olumlu bir açı yapacak. Yaratıcı çalışmalar açısından gerçekten çok canlı bir ortam var” açıklamasında bulundu.

Ünlü astrolog Hakan Kırkoğlu, bu dönemde sanatsal çalışmaların, ilişkilerimizde ilgilendiren konuların öne çıkacağını ifade etti. İlişkileri test eden koşulların da oluştuğunu anlatan Hakan Kırkoğlu’nun tüm değerlendirmelerini videodan izleyebilirsiniz.

5 Mayıs’ta Boğa burcunda yeniay gerçekleşecek. Bu temalar 19 Mayıs’a kadar etkin kalırken, gökyüzünde hangi açılar ve geçişler ortaya çıkıyor ?