Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Özkaya’ya Gönül Dağı dizisinden sonra yine piyango gibi yeni proje geldi!

Ecem Özkaya’ya Gönül Dağı dizisinden sonra yine piyango gibi yeni proje geldi!

tarafından ker_def

Ecem Özkaya yıllardır farklı projelerdeki başarılı rolleri ile bilinen oyunculardan birisi oldu. 3 yıl boyunca TRT1 ekranında Gönül Dağı dizisinde Zahide karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Ecem Özkaya, dizinin hikayesinde zaman atlaması yaşanması nedeniyle 4. sezonda yer almamıştı. Ünlü oyuncunun senaryo gereği projeye devam etmeyeceği yönünde bilgiler gelmiş, kendisi de sosyal medyadan yaptığı açıklamada 3 yıl boyunca güzel zamanlar geçirdiğini ve Gönül Dağı dizisine başarılar dilediğini ifade etmişti.

Tüm ekip arkadaşlarına teşekkür eden ve kolaylıklar dileyerek Gönül Dağı dizisinin setinde müthiş anlar yaşadığını anlatan Ecem Özkaya, “İyi ki geçtin hayatımdan” diyerek de böyle bir projede yer almanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu ifade etmişti.

Ecem Özkaya’nın diziden ayrılması bu nedenle spekülasyonlara da konu olmadı ve oyuncu yeni yılda yepyeni bir dizi projesinde yine hayranlarının karşısına çıkıyor.

Zaten Gönül Dağı dizisi ilk 3 sezonunda muhteşem başarılara imzasını atmış, Cumartesi akşamları çift haneli reytingler elde ederek sezonun en başarılı 3 dizisinden birisi olmayı hep başarmıştı.

İşte böyle etkili bir projeden sonra Ecem Özkaya’yı şimdi de
Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın isimli Show TV’nin yeni dizisinde izlemekteyiz. Rengin karakterini canlandıran ve oyunculuk performansıyla hayranlarını bir kez daha şaşırtmayan Ecem Özkaya, yine güçlü bir hikaye, etkili oyuncu kadrosu ve çok iyi reytingler ile ekrana geri döndü.

Birçok dizi oyuncusunun böyle etkili projelerde yer alması kolay olmasa da Ecem Özkaya üst üste önemli projelerde bulunarak dizi piyangosunun sahibi oldu.

Ecem Özkaya’nın yeni dizideki rol arkadaşları arasında Demet Evgar, Buğru Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın bulunduğunu belirtelim.