Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi, Oğlak Burcuna iş hayatı ile ilgili hangi uyarıda bulundu?

Şenay Devi, Oğlak Burcuna iş hayatı ile ilgili hangi uyarıda bulundu?

tarafından sevda

Astrolog Şenay Devi, youtube kanalında Astrodeha köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında Oğlak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Oğlaklar, İş hayatınızda kontrolü elden bırakmamalı, hatalar yapmamalı hırslarınızın sizi yanlış ve yasal olmayan işlere yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Bir anlık kazanımlar büyük zorluklara sebep olabilir bunu unutmayın!.

Bu hafta iş, aile ve yakınlarınızla ilgili konularda dedikoducu insanların etkisinde kalarak yapacağınız çıkışlar sizlere zarar verebilir, kontrollü olmalı görmediğiniz ve duymadığınız hiçbir şeyi dikkate almamalısınız.

Özel yaşamınızda ise, inanmalı mücadele etmeli başkalarının etkisi altında kalmanın ne gibi yıkımlara sebep olduğunu hatırlayarak hareket etmelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlak burcu için bu hafta heyecanlı gelişmeler söz konusu olsada bir beraberliğe başlama noktasında acele etmemelisiniz.