Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Yıldırım sona getirdi, kaymağını Kenan İmirzalıoğlu yedi!

Murat Yıldırım sona getirdi, kaymağını Kenan İmirzalıoğlu yedi!

tarafından ker_def

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bir değişim yaşandı. 2 sezon boyunca programın sunuculuğunu üstlenen Murat Yıldırım, ilk döneminde eleştiriler alsa da sonrasında yarışmaya ısınmış ve bir hayli de etkili performans sergilemişti.

Ancak oyuncu, Ramo dizisinde yer almak adına yarışma programından ayrılma kararı aldı. Yeni sezonda da koltuğa oturan isim Kenan İmirzalıoğlu oldu.

Geçtiğimiz gün Kim Milyoner Olmak İster’de Arda Ayten, Murat Yıldırım ile başladığı yolculuğunun finalini Kenan İmirzalıoğlu ile yaptı ve 1 Milyon TL’lik soruyu gördü. Doğru yanıtı ile de ödülün sahibi oldu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun itirazı, Arda Ayten ile bu noktaya gelen Murat Yıldırım’ın neden son soruda da ekranda olmadığıydı…

Son sorunun bant yayın olduğunu ve Yıldırım ile tamamlanmasının şık olacağını ifade eden Sina Koloğlu, yetkillerle görüştü ve aldığı yanıtla da şaşırdı.

“Maalesef kendi ayrılmak istedi. Kenan İmirzalıoğlu’nun şansı” yanıtı aldığını Milliyet Cadde’deki köşesinde yazan Sinan Koloğlu, şu yorumu yaptı:

“Hani bu kadar uğraş, didin yarışmacı kadar sunucunun da hayali bu anı yaşamaktır. Acaba Yıldırım istemedi mi?”